facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Visit Hjo

Visit Hjo

About

Välkommen till Hjo Turistinformations officiella Facebooksida.

Story

På sidan håller vi er uppdaterade om det turistiska utbudet i Hjo; delar med oss av evenemang, tips och erbjudanden samt svarar på frågor.

Vi som uppdaterar sidan heter Lotta och Sara. Vi svarar på era frågor under turistbyråns öppettider; se www.visithjo.se

Beskrivning:
Hjo, trästaden vid Vättern, ligger längs Vätterns västra strand och har ca 9000 invånare. Hjo ligger ca 40 km norr om Jönköping och ca 30 km öster om Skövde. Kommunens område inkluderar tätorterna Fridene, Fågelås, Hjo, Grebäck, Korsberga och Mofalla.

Hjo Turistinformation är en del avi kultur- , turism och fritidsenheten i Hjo kommun.

Regler för denna Facebooksida:
Den här Facebooksidan är ett forum där vi lyfter Hjo och dess turistiska utbud. Innehåll som är oanständigt, provocerande, som kan uppfattas som SPAM eller på annat sätt är tvivelaktigt, som saknar relevans kring sidans ämne, strider mot Facebooks regler eller svensk lagstiftning tas därför bort. Hjo Turistbyrå, som driver Facebooksidan Hjo – trästaden vid Vättern, förbehåller sig rätten att avgöra vad som är olämpligt innehåll.



"Auktoriserad turistinformation med tillhörande butik, försäljning av fiskekort, souvenirer, bokning av ångbåtsturer med mera. Turistinformationen ligger i Kulturkvarteret Pedagogien där du även kan besöka utställningar om Hjo och Hjos historia, konstutställningar, bibliotek med tidningshörna, utlåning av spel med mera."
Address: Bangatan 1B, 544 30 Hjo
Phone: 050335255
City: Hjo
Zip Code: 544 30



related searches:
Reviews
Mysig småstad vid Vättern med många trähus och mycket kultur. Det finns inte så många butiker eller restauranger men däremot finns det glasskioskar överallt!
Mysig liten stad med flera bra restauranger och både promenad samt cykeln vänlig. Man blir positivt överraskad av dom äldre husen som finns välbevarade. Värt att besöka.
Snyggt och fräscht med bra bemötande.
Utställningar, turistbyrå, sagostunder på biblo, skapande verkstad och bio i samma byggnad. Personalen är trevlig och på loven hittar de alltid på mycket kul för barnen.
Underbar vacker plats efter vättern Ren plats fina människor som hälsar när man går ute mm
Information är både viktigt och intressant!
Här kan du få veta vad som är på gång i vår lilla stad.
Mysig liten stad. Jag var där innan turistsäsongen började. Det mesta var stängt.
Trevlig personal. Mycket kultur att välja på.
Mysigt i hamnen men vi kom strax vid stängning
Comment on this business

to add Visit Hjo map to your website;