facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Visit Ljungby

Visit Ljungby

About

Välkommen till oss här i Ljungby.
Här har vi allt som sätter en guldkant på livet. Vi har sjöar, orörd natur , cykelleder, konst, kultur, mat och mångsidiga boenden. Välkommen att upptäcka vårt hörn av världen!

Story

Facebooksida drivs av Ljungby Turistbyrå.
Vi är en Blå/Gul Turistbyrå med information om det lokala, regionala och det nationella turistutbudet. Vi har öppet hela året.

Besök eller kontakta oss gärna så hjälper vi dig med förslag på aktiviteter, evenemang, boende och mycket annat. Välkommen till Ljungby kommun!

"Ljungby-Där Småland möter Världen"
Ljungbys grundvärderingar ligger i det småländska kulturarvet och det småskaliga, personliga och nära samhället men att detta bryts på ett spännande och utvecklande sätt mot influenser och närkontakt med den globala utvecklingen i världen.

I Ljungby njuter vi av natur, skog och sjö året runt. Vi shoppingvandrar i centrum bland både etablerade kedjor och unika boutiquer, lyssnar till musik från musikskolan, besöker rikskända museer och ser idrott på hög nivå. Sjön Bolmen erbjuder en rik fritid, med bad, fiske och båtliv.

Kontakt:
Ljungby Turistbyrå
[email protected]
+46(0)372 - 78 92 20
www.visitljungby.se
www.sjoriket.se

Address: Stora Torget 6, 34130 Ljungby
Phone: 0372789220
City: Ljungby
Zip Code: 34130



related searches:
Similar places near
Touristeninformation Ljungby Touristeninformation Ljungby 15 meter De kan inte mycket om det teknikska del men man kan får relevant rykte om det man sök...
Laganland Laganland 10 km Helt ok dock lite för höga förväntningar, endast 2 hagar. Man fick se älg och de va d...
Comment on this business

to add Visit Ljungby map to your website;