facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Viskadalens Djurklinik

Viskadalens Djurklinik
"Djursjukvård för hund och katt.Mycket utrustning och specialistkompetens.Fristående från riskkapitalister.Rimliga priser är viktigt för hos.KIRURGI INKL ORTOPEDIINERNMEDICINRÖNTGENULTRALJUDOMFATTANDE LABRESURSERBUTIK MED DIETFODER OCH VÅRDPRODUKTERVälkommen till oss!"
Address: Kloskifte 4, 432 66 Veddige
Phone: 0340-30078
City: Veddige
Zip Code: 432 66



related searches:
Similar places near
Viskadalens Djurklinik Viskadalens Djurklinik 6 meter Otroligt bra bemötande och hantering av mina djur. Fin klinik, rent och fräscht.
Reviews
Mycket serviceinriktade och kunnig personal med mycket bra handlag med hundarna. De är väldigt duktiga och noga med att förklara vad de har kommit fram till och med "hemgångsråd". Jag önskar att sjukvården för människor hade varit lika duktiga på det. För att vara veterinärer med en välutrustad djurklinik så har de humana priser. Lätt att parkera och väldigt vacker och rofylld utomhusmiljö med mycket god rastningsmöjligheter, om man är gåendes. Om man brukar en transportrullstol blir det dock väldigt svårt, men om man brukar en elrullstol eller en rollator med stora hjul, så kan man ta sig fram den "första delen" fram till den stora kotten se fotona tagna av L.C.A., då det inte ligger snö. Inomhusmiljön är också bra genomtänkt. Det enda som jag saknar är en kundtoalett som är tillgänglig, då de håller lunchstängt. Entrén och kundtoaletten som finns inomhus är handikappanpassade och de har även en parkering reserverad för folk som har parkeringstillstånd att stå på en handikappsparkerings plats.
Kalle & jag tycker dom är jätte schyssta!!!
Helt fantastatisk djurklinik med kunnig och underbar personal. Vi har besökt kliniken både för rutinbesök, tandvård och akuta besök under flera år med vår blandrashund. Bemötandet som både Vi människor och vår hund fått har alltid varit lugnt och förtroendeingivande. När vi tillslut lät vår hund vandra vidare över regnbågsbron hjälpe personalen oss med ett mycket fint avsked och fanns där med stöttning och tröst. Om vi någonsin blir med husdjur igen så kommer vi garanterat tillbaka till er.
Jättebra bemötande och vård av veterinär Henrik.
Var första besöket för vaccination inte så mycket att säga om än. Trevlig personal.
Har blivit väl mottagen! Har kunnat ringa och fråga saker och har alltid fått goda råd . Man får en känsla av att dom kan sin sak . Vi operera vår Mangos knä led. Och vi är supernöjd . Värt att åka den timman från Göteborg. Har även varit på Billdals djurklinik. Dom är lika hjälp samma där när man ringer och frågar om olika saker .
Mycket bra bemötande och noggrann veterinär, å nu mår rödtotten bra igen
Alltid proffsigt och trevligt bemötande, inte minst när man måste fatta svåra beslut.
Ringde i måndags då det stod det skulle vara öppet men var stängt pga utbildning. Utbildning är bokat så då borde öppettiden kunnat ändras till stängt för utbildning den dan.
En verkligt trygg plats att gå med sin vovve. Känner både jag och framförallt hunden själv.
Comment on this business

to add Viskadalens Djurklinik map to your website;