facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vistakullefruktodling

Address: Bosgård, 561 92 Huskvarna
Phone: 0706349057
City: Huskvarna
Zip Code: 561 92


Opening Hours

Monday: 14:00 - 17:00
Tuesday: 14:00 - 18:00
Wednesday: 14:00 - 18:00
Thursday: 14:00 - 18:00
Friday: 14:00 - 16:00
Saturday: 10:00 - 14:00

Reviews
En pärla en bit iväg ifrån allt. Vi upptäckte butiken genom att ha köpt deras underbara Mosserande äppledryck på ett café på Visningsö. Butiken var charmig och fin, priserna på den underbara drycken var i förhållande till kvaliteten mycket låga. Väl värt en omväg.
Vi har nu besökt platsen , och vi dricker den härliga Vistakullen äpple must, trevligt bemötande och rimliga priser det skal bli flera besök Svendus Panorama.
Har inte varit på plats men vill slå ett slag för deras äppeldestillat. Drack den på restaurang i Jkpg för nån vecka sen. Fantastiskt! Har beställt en flaska från Systembolaget idag. Rekommenderas varmt.
Det var en plats värt att besöka.
mysig butik med gott Must och lokalt kaffe
Köp kaffe där. Finns inget bättre någonstans i vårt land!
Fin väg att cykla till, ligger vackert. Liten butik som säljer produkter av det dem odlat. En nyhet för oss var att de nu även säljer kaffebönor. Finns lite olika sorter, kan tro att det finns något för dem flesta. Välskött.
Ett ställe att exempelvis ta en fika på när du är ute och cyklar. Jättegod äppelpaj! De har också ett eget sortiment med självmalt kaffe till salu och ett litet sortiment av dryg jet, ostar och glass till salu. Gott!
Härligt ställe med mycket gott att köpa. Min favorit är deras egna äppelcider
Intressant att få lite fakta om äppelodling
Comment on this business

to add Vistakullefruktodling map to your website;