facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vita Grindarna

Address: Sollenkrokavägen 33 , Värmdö 139 73, AB, SE
City: Värmdö
Zip Code: 139 73


Opening Hours

Friday: 12:00-23:00
Saturday: 12:00-23:00
Sunday: 12:00-17:00


related searches: Vita grindarna värmdö price, Vita grindarna värmdö djuro havsbad
Similar places near
Djuröbadens Pensionat Djuröbadens Pensionat 3 km Riktigt dålig service i restaurangen. De missade nog det mesta med våra beställningar...
Kalle Holm Kalle Holm 4 km
Catermate Catermate 4 km
Saltarö Hantverksbod Lanthandel och Café Saltarö Hantverksbod Lanthandel och Café 6 km Fantastisk mat, typiskt för norra Thailand, smakrikt. För den som gillar kryddor och ...
Fågelbro Krog Fågelbro Krog 8 km Bra, enkel meny och GOTT men det som verkligen lyfter betyget är personalen. I min s...
India City India City 11 km
Lena R Lena R 12 km
Reviews
Perfektion!! Inte för tjusigt & inte för basic: supermysigt med kanonbra vy, jättenära stranden och parkeringen. Alla var väldigt trevliga och maten var supergod. Även leksakslådan för barnen som fanns där var väldigt uppskattad. Älskade! Så kul att hitta nya favoritställen även när man har bott nånstans länge!
Väldigt bra camping ställe förutom att det inte fanns en lampa i stugan och att basket korgen kunde ha varit så mycket bättre, en basket korg på ett träd med rötter som sticker ut, samt att den sitter på en kulle så marken sluttar ner så man behöver jaga efter bollen när man skjutit, annars så var det en väldigt fin plats men bra strand och fin solnedgång
Ett mycket trevligt ställe. Vi testade en vegetarisk varmrätt med Chèvre och rödbetor och en varmrökt lax med potatissallad och grönsallad. Båda rätterna var väldigt goda. Ett extra plus för grönsallad till laxen. Den serverades med syrade/ inlagda grönsaker. Det blev en helt oväntad och riktigt bra smak. Till efterrätt tog vi en hallonpaj med vaniljsås. Det var bra smak i pajen, men pajskalets smulor var inte så "torra" och krispiga som man gärna vill ha på en paj. Personalen var väldigt trevlig. Även om maten inte skulle varit så god så skulle man gärna kommit tillbaka eftersom personalen skapade en trevlig välkomnande atmosfär. Sedan är det ingen nackdel att restaurangen erbjuder en fantastisk utsikt över vattnet. Vi kommer säkert att komma tillbaka hit Vegetariska alternativ: Den här kvällen hade man ett vegetariskt alternativ. Parkering: Mycket bra parkering.
Trivsamt även för dagsutflykt o badTjänst: 4/5
Bodde en natt i stuga, åt middag på restaurangen och hyrde bastutunnan i 2 timmar. Vill börja med att säga att det är väldigt vackert på vita grindar. Dom har ett otroligt läge och erbjuder många bekvämligheter, men det finns stor förbättringspotencial. Stugan var helt ok förutom att den var full av spindelnät, var nog ingen i personalen som kollat till den på länge. Maten i restaurangen var dyr och alternativen få. Beställde en biff för nästan 300kr. Smakade helt ok men var knappt 130g kött. Serverades med pommes och bea. Var kanske 4 sällskap i restaurangen + 2 pers I baren. Var fyra personer som jobbade i servicen, men dom sågs sällan till. Vi fick leta efter dom flera gånger för att be om något att dricka. Bastun och stranden var underbara. Personalen var väldigt hjälpsam då vi bokade den spontant. Kan starkt rekommendera även om ni bara är två som vi var.
Fina vyer, helt ok mat, fantastiskt dålig service och bemötande. Hit kommer vi tyvärr aldrig igen.
Dålig högrevsburgare till hutlöst pris. Pommes frites verkade vara uppvärmda för tredje eller fjärde gången. Kan absolut inte rekommenderas! Enda positiva är utsikten.
Åk hit om du vill uppleva Fawlty towers på riktigt. Riktigt underhållande men en ganska kostsam upplevelse. Egentligen inget fel på maten när det väl fanns något på brunchbuffen men det var mycket sällan det hände. Komiskt arg personal som antingen skällde på gästerna eller höll sig undan. Det utlovades dessertbuffe med tårta men det som fanns om man hade tur och var snabb var en äkta Delicato äppelkaka. Annars fantastisk utsikt och underbart väder! Det finns även en minigolfbana men det tar vi en annan gång om den inte hunnit växa igen.
En liten mysig o annorlunda camping, bra badstrand, fin restaurang med supertrevlig o proffsig personal. Maten och drycken är grymt god och med den utsikten blir det fulländat. Tredje året jag bor här och kommer tillbaka.
En fantastisk skärgårdspärla bara en timme från Slussen med buss. Vita Grindarna erbjuder fin badstrand, minigolf, boulebana och ett trevligt strandcafe. Om man stannar till kvällen; restaurangterass med fin utsikt och fantastiska solnedgångar. God mat till rimligt pris & trevligt bemötande och ett stort plus är att det bara är en timme bort från Slussen.
Comment on this business

to add Vita Grindarna map to your website;