facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vita Pärlans Design

Vita Pärlans Design

About

Vita Pärlans Design syr unika kläder för romantiska kvinnor med spetsar, volanger och vackra dukar. Du köper kläderna på www.vitaparlansdesign.se

Story

Vitt, drömmande, romantiskt, tidlöst . Tid . Tid får man mycket av när man som trebarnsmor har sett alla ungar flyga ut och starta eget bo . Så vad gör man med all tid ? Det du ser här i min webshop är vad jag gjorde .

Efter 20 års uppehåll från min sy hobby dammade jag av de gamla symaskinerna och satte mig till rätta . Med romantisk och drömmande inspiration skapade jag min första pärla, Anja . Klänningen Anja är döpt efter min mor som under min tonårstid lärde mig sy och som ni förstår är en viktig grundsten i mitt arbete . Min första klänning, som alla andra plagg därefter, är unik och jag var inte helt säker på vad vänner och familj skulle tycka om min nya kreation . Responsen var över förväntan, jag skapade fler plagg åt mig själv och med alla komplimanger i ryggen började en idé ta form i mitt huvud, skulle jag kunna designa och skapa även för andra än mig själv ? Och här är jag nu, mitt i en av de snabbaste och omtumlande resor i mitt liv och jag njuter i fulla drag .

En av grundtankarna med Vita Pärlans design är att skapa något unikt till var och en, jag vill erbjuda en känsla av exklusivitet även till dig som inte kan skapa eller har tid att skapa själv . På de flesta av plaggen som har samma design varierar därför spetsar, band eller tryck så inget plagg blir det andra riktigt likt .
Många av spetsarna jag använder till mina pärlor är dukar, så för att göra det hela ännu mer unikt kan mina kunder skicka sina egna dukar till mig . Många av oss har gamla spetsar som aldrig kommer till användning men som fortfarande har speciella minnen eller helt enkelt är för fina för att göra sig av med, jag syr gärna in dom i ditt plagg .
Andra önskemål som längd på plagg tas också gärna emot, allt för att skapa just din speciella pärla .

Med värme och Kärlek, Anki Räfsby .


Min grundläggande tanke är att inte skapa kopior på mina kläder. Känslan att få bära något som någon annan inte har en exakt kopia på är en härlig unik känsla. Och detta vill jag erbjuda till er som inte kan sy och skapa själva.

För dig som har egna dukar med speciella minnen runt eller som du bara tycker är underbart vackra, vill jag erbjuda att du kan skicka dem till mig så syr jag in dem i det plagg som du beställer. På det sättet är du med och skapar en del av det plagg som du beställer. Vilket jag tror kan vara en väldigt rolig ide att själv kunna påverka lite hur ditt klädesplagg kommer att se ut.

Ytterligare en förmån är att man själv kan beställa hur långa plaggen ska vara, om man är lång eller kort så kan det vara ett problem ibland när man ska köpa kläder.

Välkommen in för att njuta en stund i min butik

Med värme och kärlek
Anki

Address: Såglötevägen 22, 617 32 Skärblacka
Phone: 0705-47 81 74
City: Skärblacka
Zip Code: 617 32


Comment on this business

to add Vita Pärlans Design map to your website;