facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vitaminverket

Vitaminverket

About

En ovanligt bra hälsokostbutik!

Products

Allt inom hälsokost och ett mycket brett sortiment av träningsprodukter.



"De bästa produkterna inom hälsa och träning. Vi har 30 års erfarenhet och använder denna kunskap till att vägleda dig till rätt produkt för rätt pris. Hos oss finner du därför inte en massa onödiga produkter. Alla våra produkter handplockas av våra produktspecialister. Behöver du rådgivning så är du alltid välkommen att kontakta oss!"
Address: Stureg. 25 , Sundbyberg 172 31, AB, SE
Phone: +46 8 28 12 85
moc.tekrevnimativ@ofni
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 31


Opening Hours

Monday: 10:00-18:30
Tuesday: 10:00-18:30
Wednesday: 10:00-18:30
Thursday: 10:00-18:30
Friday: 10:00-18:30
Saturday: 10:00-15:30


related searches: Vitaminverket sundbyberg age, Vitaminverket sundbyberg eiselt, Vitaminverket sundbyberg kosttillskott
Reviews
Varning! Beställ inga varor härifrån! Beställde i september, fick aldrig varorna, inget svar på mejl eller telefon, ringt och mejlat hur många gånger som helst. Vad ni än gör, betala inte i förskott till detta företag! Som tur är använder jag Klarna.
Så här kan det se ut på en julmarknad december 2019. Väldigt nära vitamin verket
Beställde proteinpulver för 600kr för 2 veckor sedan, och betalade tyvärr i förskott. Inga varor har jag fått, inget mejl om att de har skickats bara kvitto på ordern, och företaget går ej att nå vare sig via telefon eller mejlformuläret på hemsidan. Vad ni än gör, betala ej i förskott till detta företag!
Beställt varor för 6 månader sen. Varit i kontakt med dom med lovord om att jag ska få produkterna. Har fortfarande inte fått något. Får jag inte svar snart blir det polisanmälan.
Beställt produkter för snart en månad sedan. Betalde som tidigare via swish, har fortfarande inte fått några varor och företaget går inte att nå på varken mail, telefon eller formuläret på hemsidan.
Ont om vissa produkter när man besöker butiken emellanåt, men brukar fås hem i lager några dagar efter. Trevlig personal också!
Beställde för en månad sedan. Ingen svarar när man ringer. Ingen svarar på mail. När får jag mina grejer som jag har betalat för?
De har ett mycket stort och bra utbud. Massor av tillskott som knappt går att finna hos andra aktörer.
En osund kille bakom disken, med äckligt fett hår som inte kunde mycket om varorna drar ner betyget i botten tillsammans med dåligt sortiment.
Bra utbud och väldigt hjälpsam personal. Bra priser också.
Comment on this business

to add Vitaminverket map to your website;