facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vittra Kungshagen

Vittra Kungshagen

About

Låter vår verksamhet intressant? Här kan du ställa ditt barn i kö: http://bit.ly/borja_pa_kungshagen

Story

Vi är en förskola och skola (F- 9). Hos oss går 380 barn och elever och här arbetar 58 medarbetare.

På Vittra Kungshagen drivs vi av vår vilja att ge barn och elever ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vi bidrar till att våra elever i framtiden blir medvetna och ansvarstagande medborgare som gör självständiga val. Vi stärker barnet i viktiga framtidskompetenser som grundas i en tro på sig själv, ödmjukhet inför andra, nyfikenhet och att se möjligheter i sig själv i samspel med omgivningen.

Vi har under det senaste året framgångsrikt utvecklat det pedagogiska arbetet på Vittra Kungshagen. Ett arbete som löper som en röd tråd genom alla verksamheter där vi ser resultat av att arbeta tillsammans från förskolan till åk 9 – barn, elever, föräldrar, lärare och pedagoger. Hos oss är trygghet kombinerat med glädje och värme något som genomsyrar hela det dagliga arbetet.

När våra elever lämnar oss i åk 9 i skolan, så är vårt mål att alla elever ska göra det med (minst) godkända betyg i alla ämnen. Det är vårt uppdrag att under elevernas skoltid hjälpa dem och stötta dem så att var och en når sin fulla potential kunskaps- så väl som värderingsmässigt. Alla tar till sig kunskap på olika sätt och det är vår uppgift att hjälpa eleverna att hitta sin väg till kunskap.

Vi arbetar utifrån en individuell utvecklingsplan för varje barn/elev för att de ska förstå sitt eget lärande, känna sig tryggare i sina styrkor och hur dessa styrkor kan utvecklas. Vi arbetar för att varje barn ska få stöd i rätt tid utifrån sina individuella behov. För att barnet ska våga prova sina vingar visar vi vuxna i ord och handling att även vi kan och får misslyckas och att huvudsaken är att man aldrig slutar pröva.

Vittra Kungshagen är den lilla skolan där barn och elever tillsammans med våra engagerade lärare och pedagoger trivs, utmanas och utvecklas.

Varmt välkommen till oss!

Address: Domänvägen 11, 611 35 Nyköping
City: Nyköping
Zip Code: 611 35


Similar places near
Nyköpings högstadium Nyköpings högstadium 416 meter År 2014 startade Nyköpings högstadium - en skola - två byggnader, Alpha och Omega....
Långbergsskolan Långbergsskolan 1 km jag älskar långberg
Herrhagsskolan Herrhagsskolan 2 km Går på den skolan personalen e snälla och trevliga. Det enda lite dåliga med den e at...
Förskolan Backebo Förskolan Backebo 3 km ~ Välkommen till Förskolan Backebo! ~ Vi får världens viktigaste värden att växa För...
Svalbo Förskola Svalbo Förskola 10 km Svalbo är en förskolan för barn 1-5 år. Vi finns på Ymers väg 26 i Svalsta.
Reviews
inte så mycket kvar
På den skolan gick jag på!
En perfekt skola
Comment on this business

to add Vittra Kungshagen map to your website;