facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vittsjö Camping

Address: Campingvägen 1, 280 22 Vittsjö
City: Vittsjö
Zip Code: 280 22


Similar places near
Vittsjö Camping Vittsjö Camping 44 meter Börjar att se lite slarvigt ut bland vagnarna bättre i servicebyggnaderna
Vittsjö Camping Vittsjö Camping 64 meter Börjar att se lite slarvigt ut bland vagnarna bättre i servicebyggnaderna
Reviews
Anlände tisdag 3/5 11:40. Receptionen skulle vara öppen till 12:00 vilket ej var fallet. Anslag på dörren hänvisade till ett telefonnummer som gick till en telefonsvarare som hänvisade till skylt på dörren och hemsidan. Lämnade campingen med total avsaknad av service och kommer ej åter. Dock kommer djungeltelegrafen att jobba.
Mysig camping med gott bemötande! Lugnt, stillsamt och naturnära. Gångavstånd till Vittsjö centrum med tågstation, pizzeria och ICA. Tredje året vi är här och kommer tillbaks fler gånger! :
Bra promenadvägar, med närhet till en trevlig, inhägnad hundrastplats. Campinplatsen ligger längs en sjö. Affärer och tågstation finns en ca 1,5 om bort. Bra standard på serviceutrymmen, gratis duschar. Lite små tomter på vissa platser - men då får man sjöutsikt.
Riktigt trevlig liten camping intill sjö, skog och gångavstånd till byn. Finns även ett stort hundhägn i närheten. Gamla men fina och välstädade serviceutrymmen. Bra wifi ingår. Trevlig och flexibel ägare ? i receptionen. Tyvärr lite trångt mellan platserna och raderna. Ingen tömning för gråvatten för husbilar. Ställplatser är som en parkering men bra då att det inte kostade många kronor extra att få en riktig campingplats. 200kr exkl el under lågsäsong.
Ligger fantastiskt ute vid Vittsjön. Synd man måste ta sig en kilometer för att nå ett bra badställe.
En riktigt mysig, naturnära camping med gångavstånd in till Vittsjö. Bra möjligheter för motion med slingor i närområdet. Fräscha servicebyggnader där dusch inte kostar extra, vilket det ofta gör på campingar. Gratis wifi som faktiskt funkar riktigt bra vilket det också kan vara lite si och så med enligt erfarenhet. Verkar vara populärt bland säsongsgäster.
Trevlig campingplats, och fint läge vid sjön. Humant pris för en plats. Servicebyggnad av äldre sort men ändå rent och fräscht. Möjlighet att doppa sig i sjön alldeles nära, och en dansbana fanns där vi fick en trevlig musikunderhållning under kvällen. Fräscha duschar och varmvatten ingick vilket är ganska ovanligt på campingar numera, stort plus för det. Vi kommer gärna tillbaka
+ väldigt fin campingplats med bara några steg från en fantastisk sjöutsikt! + Bodde i en egen stuga och hade väldigt nära till duscharna som var rymliga och förhållandevis fräscha med spegel o el-uttag för de som vill föna sitt hår. - trång "köksplats" med en elektrisk spishäll som gjorde en lite nervös när man skulle laga en enklare måltid. -- Gammal soffa och väldigt slitna och dåliga kuddar o täcken. Hela inredningen hade behövt ett lyft. - Dåligt skick på deras minigolfbana och inte så mycket fokus på att göra området mer välkomnande kan också bero på att man var där under lågsäsong -
En enkel men bra camping. Rent o fräscht .finns minigolfbana, lekpark .hyra trampbilar för barn .hyra cykel,kanot ,båtar Trevlig camping o trevlig personal
Vackert belägen i naturskön omgivning. Hit åker vi igen.
Comment on this business

to add Vittsjö Camping map to your website;