facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Volare

Volare

About

Vinbar med mera. Ett svävande koncept som ska växa fram i miljön & av människorna i den!



"Vinbar i magisk miljö mitt i hjärtat av Visby"
Address: Strandgatan 20, 621 56 Visby
Phone: 0709820419
City: Visby
Zip Code: 621 56


Similar places near
Bolaget Bolaget 204 meter Vi åt lunch på systerrestaurangen Systemet och blev väldigt nöjda. God mat i lagom po...
Reviews
Var på en romprovning, var lite orolig att det skulle vara bara rom som är storsäljare. Men så fel jag hade. Massa roliga rom som jag inte provat innan. Väldigt kunnig sommilier. Kommer absolut gå tillbaka igen.
Det är så underbart med "ställen" med så fantastiskt vinfokus och själ som Volare har. Självklart levereras en gedigen matmeny som gifter sig med det breda vinutbudet. .Mat: 5/5
Var på vinprovning hos Volare. Otroligt fin och rolig upplevelse. Mycket trevlig och inbjudande personal med gedigen kunskap och förmåga att hålla en lättsam och avslappnad stämning, tillsammans med goda viner!
Kunnig och trevlig personal, god mat.. lite högljutt pga hårda väggar.. Bästa stället i stan.
Lokalen är himmelskt vacker och vinerna mycket spännande. Tilltuggen är smaskens och personalen är alldeles, alldeles underbara! Visby har fått ett nytt vatten-vin!hål att gå till o trivas i.
Väldigt trevlig vinbar, här finns stor kunskap i en härlig atmosfär!
Var på provning av Baroloviner under ledning av fantastiska Nathalie med personal. Till provningen serverades en utmärkt 3-rätters middag. Man blir aldrig besviken efter ett besök på Volare där vinerna står i centrum men också kompletteras av väldigt bra mat om man så önskar
Fantastiskt mysigt och underbar personal, att vinerna är grymt bra gör inte stället sämre. Har varit här två gånger och båda gångerna blev man varmt välkommen och personalen tog sig tid att guida en genom de olika vinerna. Beställde även en liten vinprovning med ost som var helt magisk.
Kunnig personal, riktigt goda vinner. Servitören lät mig smaka 7 viner utan konstigheter innan jag valde mitt favorit. Nästan en liten vinprovning. Därtill bjöd han på en riktigt god ost. Toppenställe helt klart. Tyvärr hann vi inte äta.
Väldigt engagerad och kunnig personal, kul viner och god mat. Provade och delade olika rätter med lite olika viner till. Uppseendeväckande många viner som de erbjöd på glas! Deras carne ceviche på halstrad och marinerad flankstek var en verklig höjdare.
Comment on this business

to add Volare map to your website;