facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Volkswagen Göteborg Grafiska vägen

Volkswagen Göteborg Grafiska vägen

About

Sveriges största Volkswagenåterförsäljare

Story

Detta är Volkswagen Göteborgs officiella Facebooksida. Syftet är att ge våra besökare intressant och aktuell information om företagets produkter och tjänster. Vi uppmuntrar besökare att lägga upp sina egna kommentarer, bilder, videor och annat relaterat innehåll. Det officiella språket är svenska.

För att upprätthålla en ordningsam och respektfull miljö, ber vi att du följer några enkla riktlinjer:
• Vi stödjer och tillämpar Facebooks regler, rättigheter och skyldigheter, och för oss är det viktigt att allting på vår sida följer aktuella Facebookregler. Vilket också innebär att om du väljer att gilla sidan godkänner du också att motta våra inlägg i ditt eget flöde. Du kan dock när som helst sluta gilla sidan eller välja att dölja inlägg som vi gör.
• Håll en vänlig och respektfull ton! Vi accepterar inte inlägg som är spam eller som är oförskämda, kränkande eller nedsättande mot en person, en enhet, ett varumärke, en tro eller symbol.
• Vi stödjer livlig, öppen diskussion, men vi förbehåller oss rätten att ta itu med sakfel eller ta bort kommentarer efter eget gottfinnande.
• Vi uppmuntrar spridning av vårt material genom delning av funktionaliteter, men vi vill inte vara anslutna med Facebooksidor eller andra webbplatser som har kränkande eller nedslående innehåll.

Vissa inlägg eller kommentarer kan automatiskt bli markerade som spam av Facebook och visas därmed inte på loggen direkt. Fans på sidan kan också markera inlägg och kommentarer som spam, vilket kan leda till att de döljs. Detta gäller för alla fanpages på Facebook. Vi spårar allt som har dolts och gör dem synliga igen så snart som möjligt om vi anser att innehållet är lämpligt av visas.

De kommentarer, åsikter och bilder som läggs upp av våra fans speglar inte nödvändigtvis Volkswagen Göteborgs åsikter och värderingar. Om någon annan än Volkswagen Göteborg svarar på en fråga eller ett inlägg så tar vi inte ansvar för informationen i det inlägget.

Om du har frågor om användningen av vårt material, eller om du har frågor du inte vill ställa här? Kontakta oss gärna via tel på nummer 031-750 15 00 (kl 7-18 vardagar).



"Volkswagen Göteborg är en del av Din Bil Sverige AB som är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche."
Address: Grafiska Vägen 4, 412 63 Göteborg
Phone: 0317501500
City: Gothenburg
Zip Code: 412 63


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Volkswagen Privatleasing, Transportbilar Göteborg, Volkswagen Backa, Audi Göteborg, Din bil Göteborg, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA Göteborg, Volkswagen Stockholm
Similar places near
TH PETTERSSON AB TH PETTERSSON AB 951 meter Vi är ett familjeföretag som sedan 1923 haft som affärsidé att serva privatpersoner, ...
PM Racing PM Racing 4 km Official Facebook page of Team PM Racing and Per Magnusson.
Netbil Netbil 5 km Vi säljer bilar för företag, finansbolag, offentlig verksamhet och privatpersoner. Bi...
Eklunds bil Eklunds bil 5 km Mycket bra upplevelse med Eklunds Bil vid köp av en ny Hyundai TUCSON Hybrid. Säljare...
MOTORDEAL MOTORDEAL 5 km Har köpt en fin Fiat till min fru och kan bara säga att jag är så nöjd med allt som d...
Misab.se Misab.se 5 km MISAB har en tradition av att arbeta med förgasare. Handla smidigt via MISAB.se, en w...
Volkswagen Göteborg Sisjön Volkswagen Göteborg Sisjön 5 km Ringde om en bil de hade inne som jag var intresserad av att köpa, men priset var hög...
Street Performance Street Performance 6 km Köpte coils nu under deras hösterbjudande. Han ringde upp mig och va supertrevlig och...
Jojjens Däckservice AB Jojjens Däckservice AB 6 km Trevligt bemötande vilket är viktigt, kunde fixa punka direkt.
VEIO Scooters VEIO Scooters 6 km Jättetrevlig personal för service Personal gjorde även hembesök över 7 mil bort,när m...
Bilenochjag.se Bilenochjag.se 6 km Dragkrokar på nätet till alla bilar och modeller, till Sveriges lägsta priser. "Gilla...
Utby biltvätt Utby biltvätt 6 km Mycket dålig tvätt och en gubbe med skägg försöker höja priset.
FG AutoCare Center FG AutoCare Center 6 km Fick bilen tvättråd, avfettad och vågade för en fullt acceptabel penning. Allt dessut...
MbcBilverkstad MbcBilverkstad 7 km Super bra mekaniker! Mycket trevliga på köpet
Grimbos Mek & Tvätt Grimbos Mek & Tvätt 7 km Bilen blev ren. Stort problem som jag märkte i efterhand är att bilen torkas med gumm...
Släpis AB Göteborg Släpis AB Göteborg 7 km Trevliga gubbar
Långedrags Bil & Service Långedrags Bil & Service 7 km Hjälpsamma och trevliga! Något billigare än mekonomen. Bra hjälp med enklare saker me...
Auto Royal Auto Royal 7 km Uppträdde otrevligt, när min son inte ville ha bilen. Då bilderna inte riktigt var so...
Reviews
Volkswagen Grafiska vägen är en oerhört pålitlig och professionell bilhandlare. Jag rekommenderar starkt att köpa din nya eller begagnade bil där. En särskild eloge går till säljaren på begagnatavdelningen. Jag hade en ärlig och positiv köpupplevelse, precis som det bör vara när man köper en bil. Självklart kan det förekomma vissa "fel" på den bil man köper, men du behöver inte oroa dig eftersom Volkswagen kommer att åtgärda eventuella fel som omfattas av garantin. Receptionen och mekanikerna kommer att göra sitt bästa för att lyssna på dina problem och vidta nödvändiga åtgärder för att åtgärda eventuella fel som kan uppstå. Kommunikationen har varit utmärkt, och supporten från telefonister, receptionister, säljare och mekaniker har varit förstklassig. Slutligen vill jag framföra en vädjan till platschefen på Volkswagen: Var vänlig och uppskatta era nuvarande anställda, eftersom de verkligen utför ett fantastiskt jobb på fältet :
Stor lokal och en del bilar att välja mellan. Bilarna är uppdelade i nya och begagnade . Huset består av 2 våningar. Huset bjuder på varm dryck medans man tittar på bilar. En nackdel är att man inte får någon info om bilar när man frågar utan man får kolla upp infon själv. Svåra att pruta och sänker inte någon wow summa. 2 likadana bilar, samma mil tal,år fast 2 olika volkswagen ställen säljs för olika priser. Svår att få hum om tjänster som säljs och man fick välja annat bolag för man fick ingen hum om vad det skulle kosta om man vill lägga till mer i efterhand.
Jag och sambon köpte en begagnad Arteon härifrån med en inbytesbil. Vi fick faktiskt bra pris på vår bil men det var den långsammaste och osmidigaste bilaffären jag gjort. Säljaren var uppenbarligen för upptagen för att sälja bilar, för han hade så mycket att göra och hade så svårt att hinna med allt som skulle göras innan själva affären. Men att skriva köpeavtal och ta emot betalning, det skulle gå jättesnabbt. Köpeavtalet innehöll mycket vi inte ansåg som korrekt, men säljaren påstod att "vi kommer skriva flera avtal och detaljerna kommer att korrigeras så det är bara att skriva på". Han ville ta all kontakt på mejl men vi var tvungna att åka dit en extra gång från Kungsbacka för att rätta till vissa helt tokiga detaljer innan vi kunde gå vidare. Säljaren kunde inte ens själv föreslå finansiering baserat på en önskad månadskostnad, utan jag var tvungen att lista ut detta själv och skicka exakta siffror till honom... Två veckor och några köpeavtal senare fick vi bilen levererad, men trots påpekande om att vi hade fått en försäkringspremie på en helförsäkring när bilen fortfarande har vagnskadegaranti, fick vi en helförsäkring. Vi sa detta till säljaren innan vi skrev första avtalet men han påstod att "försäkringsbolaget borde kunna lista ut det så det blir rätt". Men det gjorde de såklart inte och jag fick själv ringa försäkringsbolaget som, som tur är, kunde makulera helförsäkringen och ändra till en halvförsäkring. Sen tog det ytterligare två veckor innan vi ens fick se serviceavtalet, och då enbart efter att vi påpekat det. Detta var raka motsatsen till en smidig bilaffär där man verkligen fick dubbelkolla alla detaljer, och det kändes hela tiden som att säljaren försökte lura oss. Jag har tidigare köpt en bil på distans från VW i Stockholm, och till och med den affären gick smidigare och snabbare än denna, med bättre kommunikation. Där löste de dessutom att jag kunde hämta bilen på helgen och betala med Swish på leveransdagen, något som var totalt omöjligt här. Här kunde affären endast göras på en vardag under öppettider och betalningen skulle vara inne på deras konto två dagar innan leverans. Jobbar man till 16.00-17.00 och har ungar som ska hämtas och lämnas, blir det svårt att hinna med en bilaffär innan 18.00. Men vi var tvungna att sluta tidigare från jobbet och ungen fick skippa träningen för att vi skulle hinna avsluta affären. Totalt oflexibel säljare. Kan enbart ge två stjärnor istället för en tack vare att vi fick ett seriöst pris på inbytesbilen initialt 13k mer än andra VW återförsäljare, vilket var mycket närmre marknadsvärdet.
Ringde om en bil de hade inne som jag var intresserad av att köpa, men priset var högt jämför med liknande bilar med snarlik utrustning och jag gav bara några exempel med registreringsnummer på bilar och frågade ifall priset de har är flexibelt. Svaret jag fick från säljaren på telefon var ”varför köper du inte någon av dom bilarna då” i dålig ton… Väldigt tråkig attityd från en auktoriserad firma, och oseriöst beteende från säljaren.
Skulle hämta min bil efter service idag. Kommer 17:15 och får inte ut den, ”Verkstaden stänger kl. 17”! Så dålig kundservice! Varför har de öppet till 18 om inte för att lämna ut bilar till kunder som har ett arbete att sköta om dagarna? Inte en säljare i sikte i lokalerna heller för den delen.
Bra kommunikation och trevliga säljare. Receptionen är hjälpsam och man får alltid snabb och rätt hjälp.
Sämst. Ynw505 var inne på lagning. Högersida byte av bakdörr höger samt lackning på golvtröskel upp en bit mot hjulhus mm. Enligt Volkswagen själva så har jag haft denna skada innan. Plåt bucklan ligger precis i linje med två skruvarna som sitter på insida dörr? Kan det vara så ö att någon glömt, noterar någon glömt att dra åt ena skruven innan man stängde dörren? Eller man ricktat passningen på dörren med något verktyg på insidan.
Efter flera år hos mechanum valde jag att boka er igen, men resultatet blev en upplevelse av en opålitlig verkstad, bokade tid med bekräftelse på hemsidan inklusive lånebil. Dagen innan service ringer man och berättar man inte har någon lånebil. Oflexibla till att hitta en lösning som passa mig som kund. Trevligt bemötande i telefonen men ingen lösning på problemet. Med ett boknings system som inte motsvara förväntningarna och som inte går att lita på så rekommenderar jag era konkurrenter dom gör det bättre och även till ett lägre pris.
Vänligt som vanligt, men förbaskat dyrt för mindre än en timmes arbete.
Glöm inte ta med kostym om ni är intresserad av att köpa bil. Jag hade nog inte tillräckligt fina kläder på mig för att en säljare skulle ta initiativ och prata med mig. Jag såg helt enkelt inte ut att ha pengar :
Comment on this business

to add Volkswagen Göteborg Grafiska vägen map to your website;