facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Voltflip Trampolinpark

Voltflip Trampolinpark

About

VOLTFL!P öppnar en av Västsveriges största trampolinparker i Alingsås hösten 2017!
2150 kvm med bla galet rolig träning för stora & små! Välkommen!

Story

Grymt rolig träning för både barn och vuxna! Njut av livet i luften och ha roligt när du tränar. Wall Jump, Slam DUNK, Dodge Ball, Open Court med vertikala trampoliner, Gladiator Beam, Klättervägg och trampoliner med Foam Pit.
Se till att göra din timma så kul som möjligt!
När du tränar på trampolin så använder du massor av muskler förutom benen. Balans, koordination, flexibilitet och styrka förbättras för stora delar av kroppen.
Varmt välkomna!/ önskar VOLTFLIP

Address: Hemvägen 20B, 44140 Alingsås (commune)
Phone: 0322645020
City: Alingsås
Zip Code: 44140



related searches:
Similar places near
Fitnessbutiken.se Fitnessbutiken.se 2 km Riktigt usel service. Beställde 3 saker, skor, byxor och en T-shirt. Fick meddelande ...
Alingsås Discgolf Alingsås Discgolf 2 km Hål 1-9 är väldigt lika och har extremt mycket buskage och träd. Ban 10-18 är bättre ...
Lövekulle Camping Lövekulle Camping 3 km På området finns det bl.a en 18 håls minigolfbana, grillplatser och båtuthyrning.
Reviews
Fin anläggning med både studsmattor, parkour, fotbollsplan, ninjabana m.m.
Jag och mina barn brukar vara där ibland men så varje gång blir av bemött av otrevlig och giriga personal. Endast för att tvinga föräldrarna att köpa vatten så har dem tejpat ihop vattenkranen. Det är just ägaren som har kommit på detta. Jag personligen tycker det är väldigt fult. Barn som inte är där med sina föräldrar då! Ska de barnen behöva dricka vatten från wc! Utan glas eller nåt! Kom igen nu lixom
Uppskattande och trevligt ställe för barnen att få utlopp för
Kul ställe för hela familjen
Lämnade av barnet på kalas där nyss. Struntade i att ta av mig skorna men tog av mig dom halvvägs in. Lite smårebellisk sådär.
Helt suveränt. Mycket bra personal Att fråga om man undrar något eller man vill dom visar hur man gör i fråga om kamp. Dom har koll så det inte finns för mycket folk utan håller restriktioner gällande covid.
Fin och ny lokal, stor yta. Dock dyrt och konstigt/onödigt krångligt system som gör att man bara får beträda området varje heltimme. Likaså obefintliga hänvisningar till vilka delar av anläggningen man får beträda med 1 timmes resp. heldagspass..resulterar i att personalen kommer och gnäller när barnen är på områden dom inte visste dom inte fick vara på.. Man MÅSTE ha deras egna strumpor med halkskydd, även om barnen har egna innestrumpor med halkskydd för ändamålet ex parkour strumpor som dessutom har bättre grepp än dom billiga vi var tvungna att köpa.. 2 barn + 2 par strumpor ca 320 kr.
Helt okej anläggning. Rent och fräscht. Bra bokningssystem. Gäller dock att hålla koll på barnen, lätt att skada sig, men är väl inget unikt för just Voltflip i synnerhet, utan dessa typer av anläggningar i allmänhet.
Trots att jag gick med kryckor då jag har fått en ny höft och att jag har en otros på benet skulle jag vara tvungen att vara med mina barnbarn i parken. Även när jag påpeka att jag måste ha skor på mig då jag har fel på höger ben.så envisades chefen med att så är reglerna här och det kan man läsa på deras hemsida. Bad chefen att ha får ringa o ha en ambulans på utsidan om jag var tvungen att följa reglerna. Då jag även hade en 13 åring med mig sol kunde vara med barnen så godtog inte det till att börja med. Éfter mycket om o men så blev barnen insläppta.
Som vanligt bra utrustning och lokal. Men... Jag hade med mej mitt barn-barn 9 år och hans kompis och betalade för två timmar. Efter en timme hände något såg inte själv där den ena killen skadade axeln. Inget allvarligt men tillräckligt för att inte fortsätta. Då slog det mej - De har ju ingen personal uppe bland studsmattorna. På andra ställen vi varit på och även tidigare på Voltflip har man tagit säkerheten på största allvar och haft personal som sett till att alla gör som dom skall för att ingen skall komma till skada. När jag påtalar detta för "chefen" får jag bara undvikande svar, ingen ursäkt och inget förslag till kompensation. Däremot en ganska utförlig förklaring vad som står i villkoren för att de skall klara sig juridiskt. Han skickade dock upp en anställd till studsmattorna. Jag är inte ute för att hänga någon men har man en sån här anläggning känns det som man åtminstone har ett moraliskt ansvar för att allt går rätt till. Det är lätt att få ett dåligt rykte om det börjar gå fel. När jag frågar mitt barn-barn berättar han att han har sett betydligt värre tillbud. En besökare var nära att träffa en som låg i "gropen" när han hoppade från någon hög avsats. Så, ni vuxna som är med era barn, se till så att de har personal på plats uppe vid mattorna.
Comment on this business

to add Voltflip Trampolinpark map to your website;