facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vreta Pizzeria

Vreta Pizzeria
Address: Stora Björknäsvägen 10 , Norrtälje N 761 92, AB, SE
Phone: +46 176 22 00 99
City: Norrtälje N
Zip Code: 761 92



related searches: Vreten pizzeria meny
Reviews
Personalen va väldigt ointresserad av mig som kund. Hälsa eller sa nånting när man klev in på pizzerian. Mobiltelefon är tydligen viktigare än kunder. Maten va smaklös pizzan va väl gräddaď. Väldigt tjock och hängig pizza. Bearnaisesås va de enda jag gillade smaka ok.
2 grillade korvar med pommes frites, Och mängden på fritesen var minimala barnportioner. 170:- Inte värt hälften ens. Ofräscht, skitigt, känns inte som man vill äta där så mycket mera.
Äter inte gärna här, åker till norrtälje för en pizza. Känns väldigt ofräscht, smutsiga bord mm. Synd för ett så bra läge
Mycket god hamburgare med pommes!Mat: 5/5
God Pizza men dåligt att behöva betala 10 kronor för salladen som bör ingå. Besöker annat ställe hädanefter...
Beställde en falafeltallrik och fick 6st mjuka micrade falaflar, samt en skålformad hög med ihopkokat ris som knappt var ätbart. Övriga tillbehör fick man ta själv från en ganska trött salladsbuffé där det inte ens fanns hummus, men åtminstone lite isbergssallad, tomat, fefferoni och majs, samt ett par såser. Jag borde ha köpt en pizza istället för den där falafeltallriken var inte värd namnet.
Jag och tre kompisar köpte med oss pizza i helgen. När vi kommer hem tycker vi att pizzasalladen ser lite blek ut, men tre av oss provade ändå och den smakade kossa. Senare på natten kräks en av oss tre och vi andra mådde riktigt illa. Han som inte smakade mådde kanon. Pizzan var dessutom ganska medioker. Rekommender inte Vreta pizzeria.
Fantastiskt god Mexikana Pizza och mycket trevligt gäng som jobbar. Fanns dock ingen ”röd” sås på varesig kebab tallriken eller kebab pizzan, kan nog bara ha glömts :
Kanonfin pizza mitt ute i ödemarken! Synd bara att man inte kommer förbi här så ofta, men när det sker så blir det alltid ett stopp för intag av eminent gorgonzolapizza. Rekommenderas starkt!
Fantastiskt bra Gyrosrulle!
Comment on this business

to add Vreta Pizzeria map to your website;