facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vrigstad Wärdshus

Address: Kyrkogatan 2, 570 03 Sävsjö
City: Sävsjö
Zip Code: 570 03



related searches: Vrigstad wärdshus restaurant, Bredaryds Wärdshus, Sandsjöbaden, Best Western Rewards sweden
Reviews
Fick ett jättefint rum som vi tyvärr inte hann spendera mer tid än att sova i. Vi fick även stanna längre och checka ut senare än vi egentligen skulle. På kvällen var det nån after work med musikquiz, bortsett från sportinslagen var det kul. Maten som serverades var en kall tallrik vilket jag är skeptisk till men det var jättegott. Frukosten var bra och rejäl. Nästa gång ska jag testa relaxen vilket jag missade nu. Rum: Jättefint och rymligt rum. Sängen var väldigt bekväm och jag sov väldigt gott. Mat och dryck: Mycket god mat av det jag provade. Frukosten var jättebra bortsett från nån läskig ingefärsjuice/shot jag var tvungen att prova får skylla mig själv. Får prova mer nästa gång.
Mycket bra bemötande och trevlig atmosfär. Städningen är tipp topp!
Har övernattat i hotellet många gånger under året , fräscht, trevlig personal och bra service av hotellpersonalen. När det kommer till restaurangen är det minus poäng där… sist beställde jag ryggbiff och fick den kall och rå i mitten. Ingen bra orientering bland personalen i restaurangen.. kunde inte få mig hörd då de var upptagna med annat och var ingen som kom fram och fråga ifall maten smaka bra som det brukar göras i vanligt fall. Kommer hädanefter endast beställa enklare rätter.
Grymt bra å fint hotell, fina rum å bra frulle. Rekommenderas!Rum: 5/5
Sköna sängar, jätte trevlig personal och god mat i restaurangen för frukost och middag. Vad mer kan man önska från ett hotell? Platsen är avsides till allting MEN en sådan fantastisk personal att man alltid är glad att komma hit. Och hit åker jag alltid när arbetet kräver min närvaro i området. Man blir aldrig besviken.
Trevlig ställe med bra personal.Rum: 5/5
Ja mysig hotell bra mat och trevligt bemötande.Tjänst: 4/5
Väldigt mysigt, med omtänksam personal, fräscha rum och god mat! Hit kommer vi gärna igen.Rum: 5/5
Minisemester. Mycket bra--- Allt, rum atmosfär trevlig personal och värdpar. God mat och en fantastisk frukost. Vi kommer gärna tillbaka. Bent o Eva från VarbergRum: 5/5
Väldigt mysigt hotell med fina rum och bra service. Väldigt bra frukost och middag. Ligger precis i början av orten men ändå gångavstånd till mataffär, pizzeria och en riktigt bra badplats.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Vrigstad Wärdshus map to your website;