facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vrinnevisjukhuset

Address: Gamla Övägen 25, 603 79 Norrköping
City: Norrköping
Zip Code: 603 79


Similar places near
Röntgen Vrinnevisjukhuset Röntgen Vrinnevisjukhuset 50 meter Fick en väldigt kall läkare som ljög för mig angående uppföljning av mitt senaste bes...
IDoc AB- Vårdlösningar IDoc AB- Vårdlösningar 3 km Bra service, ett företag som sätter patienten i först rummet
Reviews
Fick en väldigt kall läkare som ljög för mig angående uppföljning av mitt senaste besök. Det blev aldrig någon uppföljning, så jag har gått och väntat på inget och mina besvär har bara blivit värre. Dessutom såg jag månader efter besöket att uppgifterna läkaren skrev i min journal vid första och enda besöket inte stämmer över huvud taget. Blir så ledsen. Jag sökte hjälp för ett hälsoproblem som jag finner väldigt genant och jobbigt att få undersökt, och när jag väl vågar söka hjälp händer detta. De få gånger jag varit på Vrinnevisjukhuset vid andra tillfällen har jag blivit väl bemött av personalen, men detta som hänt med just den här läkaren gör att jag måste ge 1 stjärna. HELT oacceptabelt.
Efter lång väntetid 7 tim i korridoren på Akuten fredag kväll blev mitt möte med doktorn och hans team så positivt. Jag blev grundligt och omsorgsfullt undersökt och kände mig väl omhändertagen. TACK för att ni orkar
Åk inte till detta sjukhus om ni är svårt sjuka då listan på omkomna familjemedlemmar börjar bli löjligt lång nu pga deras brist på erfarenhet inom rätt område. Mördare.
För få läkare, svårt att få tid hos läkare om man behöver och den hjälp som man behöver.
Ingen kö för att registrera sin ankomst o kom in på avsatt tid. Väldigt trevlig personal
Ett mycket underbart sjukhus, även om sjukhuset är relativt litet, men behandlingen av de flesta av personalen var vänlig och underbar.Jag besökte sjukhuset flera gånger och det är mycket bra, men det är trångt i sjukesängen efter operationer där det finns fem patienter i ett rum och detta är inte helt korrekt.
Jag har varit på ett antal stora sjukhus och haft många olika upplevelser. Och med allt detta i bagaget måste jag säga att bemötandet på Vrinnevisjukhuset är det absolut bästa. Personal från de avdelningar jag besökt har alla varit positiva och trevliga, de ser alltid till att jag/vi har det bra, och fixar gärna lite extra för att göra tillvaron bättre. Personalen har ett professionellt och pedagogiskt bemötande där de gärna förklarar vad de gör och vägleder en genom processen. De skapar trygghet genom att vara transparenta och positiva. Sammanfattningsvis: Ska du bli sjuk eller föda barn, gör det i Norrköping så blir det trevligare.
Servicen är ganska bra och patienten läggs in på sjukhuset med endast en person.
Den mottagning som jag besöker varannan vecka för att hämta min ADHD medicin har en grym personal alltid trevliga och hjälpsamma.
Efter min bråckoperation imorse,fredagen den 13e På dagkirurgin Vrinnevisjukhuset. Så måste jag bara få ge en varm eloge till samtliga sköterskor,narkosläkare och min kirurg Ni är fantastiska helt enkelt!
Comment on this business

Directions to Vrinnevisjukhuset with public transportation


Norrköping Vrinnevisjukhuset 80 meters
112
113
120
72

to add Vrinnevisjukhuset map to your website;