facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vristulvens äventyrscenter

About

Vristulvens äventyrscenter är ett företag som har som mål och ambition att bedriva en hållbar eko-inriktad verksamhet med ett högt naturvärde, för enskilda personer och mindre grupper.



"Vi hyr ut boende i glamping tält där du sover i sängar av hotellstandard. Tälten ligger på vår egen tomtmark precis vid sjön Vristulven. Minsta hyrtid är två dygn. Då hinner du landa och ta del av naturreservatet, Natura 2000 området och utav FN organet UNESCO utsett biosfärområde. I paketet ingår lån av kanot, vedeldad bastu, vedeldad badtunna, mat och förslag på vandringar och olika besöksmål. Du kommer att få möte på en uppgiven plats där vi transporterar dig med båt till ditt boende."
Address: Dyrenäs 24, 54294 Mariestad
Phone: 0709506534
City: Mariestad
Zip Code: 54294


Opening Hours

Monday: 09:00 - 23:00
Tuesday: 09:00 - 23:00
Wednesday: 09:00 - 23:00
Thursday: 09:00 - 23:00
Friday: 09:00 - 23:00
Saturday: 09:00 - 23:00
Sunday: 09:00 - 23:00


related searches: Vristulvens äventyrscenter mariestad reviews, Vristulven tälta, Hyra kanot Vristulven, Turistinformation Mariestad, Svartvik Vristulven, Vristulven glamping
Similar places near
Ungdomskulturhuset Elvärket Ungdomskulturhuset Elvärket 14 km Det är toppenbra för ungdomar, bra personal
Fritidsgården Blåbäret Fritidsgården Blåbäret 14 km Du som går i åk 1 och uppåt är välkommen att tillbringa din fritid här på fritidsgår...
Mariestads Bowlingcenter AB Mariestads Bowlingcenter AB 14 km Asså Martin gjorde min upplevelse till det bästa jag gjort. Rekommenderar stark att å...
Ekudden Ekudden 15 km
Katrinhallen Katrinhallen 15 km Välskött arena fint kafé. Ombyggnad sker i andra hallen
Lundgruppen Caravanbutik Lundgruppen Caravanbutik 16 km Bra att ha en sådan firma i stan så man slipper åka så långt
Reviews
Det här boendet rekommenderar jag varmt. Trevligt bemötande. Oslagbart boende med vacker natur! Badtunnan, den vedeldade bastun och maten vi lagade över öppen eld var så bra.
Rekommenderar varmt! Så fint bemötande, god mat, vi körde 5-kamp, bada tunna och sov sedan helt underbart i det fina tältet med fantastiska täcken. Så glada vi hitta denna pärla!
En otrolig upplevelse. Vi hade nästan bestämt oss för att sova på Hotel Wictoria, men i sista stund upptäckte vi Vristulven och ändrade vår bokning till denna Glamping-pärla. Har vi ångrat oss? Nej. En otrolig plats och ett mycket fint bemötande. Vi bokade givetvis bastun för att värma upp oss inför sjöbad bastun var för övrigt skållhet, på gott och ont. Sen bjöds vi på Viltkebab x2. Vi hade beställt Viltkebab x1. Och vegetarisk kebab x1. Men det var ändå gott. Bra: Mysigt, Bra väder, God mat, Trevligt bemötande, Skön säng, Fin miljö, Mysigt tält, Sköna sängar, Bra kommunikation, Väldigt prisvärt, Mycket grundlig genomgång vid ankomst signerad Bengt, Dåligt: Pulverkaffe, Dynghet bastu, Vi kunde inte väsnas så mycket så mkt som vi hade velat i tältet pga närhet till värdparet, Skarv i sängen finns skarvmadrass att köpa på Ikea för en billig peng, tips!, Betyg: 5/5, har rekommenderat till alla våra vänner. Ett minne för livet.
Älskar Bengts fantastiska ställe. Har tillbringat en underbar kväll för ett par år sedan med goda vänner i badtunna och bastu och nu under julhelgen med min familj inklusive vinterbad i Vristulven och vedugnsbakad vegetarisk pizza. Bengt är en kanonvärd och ordnar allt så fint och bra. Detta ställe är verkligen femstjärnig HEMESTER!
Magisk plats. Mitt guldkorn i Sverige!
Fantastisk miljö. Fridfullt om man vill och action när man önskar. Fina värdar som månade om vårt bästa. Priset för en övernattning i delad tältkåta är för högt för att det ska bli fem stjärnor från mig.
Tack för en jättetrevlig dag hos er. Vi kommer tillbaka å rekommendera er till alla som vill göra något kul i grupp.
Bästa utomhus aktivitets centrumet i västra Götaland. Mycket trevlig personal, bra mat och mycket fin natur. Rekommendera till hundra procent till alla åldrar!
Kanongrej för gänget att göra, bra aktiviteter och bra mat. Härligt gäng med bastu och bad och även övernattning. Fin fint!
Skaraborgs bästa ställe? Grym personal, bra priser och fantastik mat. Vi kommer tillbaka.
Comment on this business

to add Vristulvens äventyrscenter map to your website;