facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vuxenutbildningen i Klippan

Vuxenutbildningen i Klippan

About

Vuxenutbildningens mål är att göra vuxnas livslånga lärande möjligt genom utbildning av god kvalitet.

Story

Det kan finnas många olika anledningar till att man vill eller måste studera som vuxen. Kanske behöver man byta inriktning i livet och hitta ett nytt yrke, förbereda sig inför högre studier.

Vuxenutbildningen ger dig vägledning och information om studier inom grundläggande- och gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi) och yrkesutbildningar.
Utbildningarna är avgiftsfria. Du betalar själv kurslitteratur. Vill du ha hjälp med att komma igång? Klicka på "Vuxenutbildningens länk" på denna sida så förklarar vi hur det går till att studera som vuxen. Du får hjälp med att hitta information om vägledning, ansökan, finansiering och olika studieformer.

Address: Storgatan 9, 264 35 Klippan, Scania
Phone: 0435-283 56
City: Klippan
Zip Code: 264 35


Similar places near
Berndtssons Trafikskola i Klippan Berndtssons Trafikskola i Klippan 192 meter Bra trafik skola med bra lärare. Klarade teoriprovet och uppkörningen på första försö...
Martin Blads Gitarrsida Martin Blads Gitarrsida 658 meter För alla gitarrister .
Reviews
Sök ej här, de lurar elever på utbildning! Stod att vi skulle bli UTBILDADE lärar/barn/elevassistener, efter halva tiden säger ni att vi endast läser kurser, så dålig stil. Ush för er. Vi tog csnlån och hoppade av jobb för INGENTING.
Syon är trög fattad
Översatt av Google Svenska språkskolan Original مدرسة تعليم اللغة السويدية
Comment on this business

to add Vuxenutbildningen i Klippan map to your website;