facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vvs-Vattentec Ab

Vvs-Vattentec Ab

About

Vi är ett företag som erbjuder kostnadseffektiva kvalitets installationer inom vvs, industrirör och värmepumpar

Story

Allt inom vvs, industrirör, värmepumpar. Rörservice med jour verksamhet.



"Företaget grundades 2003 och har idag 17 anställda. Vi kan stolt säga att vi kan rörmokeri. Flera av oss I företaget är andra generationens rörmokare. Alla som arbetar hos oss har naturligtvis all erforderlig utbildning som branschen kräver. Utöver detta så har flera av oss svetslicenser och lång erfarenhet av rörsvetsning. Vi har även certifikat för lödning av rör till medicinska gaser. Vi tar ansvar för det uppdrag vi får, och slutför det enligt överenskommelse på ett ansvarsfullt sätt i enlighet med vår kvalitets- och miljöpolicyVi arbetar emot fastighetsbolag, industrier, byggbolag och privatpersoner. Inget jobb är för litet eller för stort. Att ha nöjda kunder är vår största prioritet."
Address: Ekbacken 7, 64430 Torshälla
Phone: 0165417060
City: Torshälla
Zip Code: 64430


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Sveriges Bad & Värmebutiker AB, Bad och VVS, VVS butik Värnamo, Bad & Värme Frihemservice VVS
Similar places near
Hem & Trädgårdservice AB Hem & Trädgårdservice AB 604 meter Allt för Trädgården, villan, företaget, sommarstugan. Fastighetsskötsel Hushållsnära ...
Elektromatik Marin AB Elektromatik Marin AB 2 km 20 års erfarenhet av marina applikationer och förbränningsmotorer/gasturbiner och jet...
SmeTak SmeTak 2 km Snabba,, gör ett bra arbete, håller offererade priserTjänster: Takinspektion...
Reviews
Strålande service. Vi har haft återkommande problem med vår Thermia Villa Classic bergvärmepump under ett par år. Blev rekommenderad att kontakta Vattentec och fick snabb återkoppling av Antti och Freddie. Deras tekniker som kom ut till oss var extremt trevlig och proffsig, tror hans namn var Dan. Vi upplevde att de verkligen la ner tid på att felsöka vår pump och de åtgärder som gjordes har löst problemen. Många tummar upp från mig!
Vid en totalrenovering av vår fastighet anlitade vi först en stor Eskilstunafirma vars hantverkare inte fungerade. Via ett tips från en bekant så anlitade vi i stället Vvs-Vattentec Ab och det är verkligen inget som vi ångrar. De installerade bergvärmepump och golvvärme i husets tre plan och en fläktkonvektor för värme till garaget. På övervåningen installerade de en fläktkonvektor för kyla, kopplad till värmepumpens kalla sida, så nu har vi en angenäm temperatur att sova i även under tryckande sommarhetta. Förutom bergvärmen så utförde de alla andra VVS arbeten i fastigheten och vårt betyg är: Berömligt! För er som inte har en aning om den gamla betygsskalan så betyder det högsta betyg. Vvs-Vattentec Ab är verkligen inte svåra att kommunicera med, de är snabba med återkoppling och ger klara besked – inga luddiga svar. Men det viktigaste för en hantverkarfirma är ändå dess hantverkare, vi har träffat ett halvdussin av dem och vi har enbart positiv erfarenhet av dem alla. De är inte bara kunniga inom sitt gebit, är det något problem vid en installation så löser de det – inget är omöjligt. Dessutom så är de mycket trevliga! Det finns inget negativt att säga om Vvs-Vattentec Ab eller deras anställda utan jag ger dem mina bästa rekommendationer!
Vi började med att beställa en ny bergvärmepump då vår gamla hade gett upp. Allt gick enligt plan. Ca 2 dagar tog det att demontera den gamla värmepumpen samt en 150liters extern varmvattenberedare för att sedan installera den nya värmepumpen och även installera en ny cirkulationspump samt termostat/reglage till golvvärme. Detta gjordes i början av november 2018. Det fantastiska jobb som utfördes gjorde att vi valde att anlita dem igen. Denna gång skulle vi byta ut flera radiatorer och även installera fläktkonvektorer i ena delen av vår ca 230kvm enplansvilla. Även detta jobb utfördes bra. Februari 2019. Kommunikationen mellan mig och företaget kunde inte vara bättre. Mestadels har det varit mailkontakt då det passar mig utmärkt. Svar har oftast kommit inom några timmar, MAX 1 dag. Även helger har svar kommit på mail Fantastiskt!!. Nu planerar vi inför nästa projekt, frikyla, det kommer absolut bli VVS-Vattentec som får det uppdraget. Tack alla ni som hjälpt oss att få ett underbart inomhusklimat med låga driftskostnader!
Intresserade och duktiga. Var inte den billigast offerten jag fick men mest engagerade och serösa under tiden jag valde. Bra kundkontakt under tiden värmepumpen installerades och kan starkt rekommenderas!
Ointresserade, glädjeoffert med för liten värmepump och för kort borrning. Ingen uppföljning av offerten. Lite dryg och sprättig säljare.
Har alltid fått bra och snabb hjälp! Proffsiga och pålitliga! Dessutom märks det att dom gillar sitt jobb vilket är ett stort plus
Super nöjd, rekommenderar dom varmt. Snabba, trevliga och ett bra arbete utfört. Finns bara positiva saker att säga om dem.
Rekommenderas starkt. Är supernöjd med utfört arbete och bemötande.
The company displayed a very high degree of technical competence and care when installing our system. The impression I received was that they not only wanted to do the job but to do it very well. I am sure their installation services represent good value for money and would recommend them to others. Översatt av Google Företaget visade en mycket hög grad av teknisk kompetens och omsorg vid installationen av vårt system. Intrycket jag fick var att de inte bara ville göra jobbet utan att göra det väldigt bra. Jag är säker på att deras installationstjänster representerar bra valuta för pengarna och skulle rekommendera dem till andra.
Comment on this business

to add Vvs-Vattentec Ab map to your website;