facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wägga Lantkök

Address: Johannesvik Camping 1 , Kungshamn 456 91, O, SE
Phone: +46 523 323 87
City: Kungshamn
Zip Code: 456 91



related searches: Wägga Lantkök meny, Campingar Smögen, Stugor med aktiviteter
Reviews
Fantastisk resturang, Första & Andra gången vi var där. Maten var gudomlig, servicen kanon. Trevliga, snabba & intresserade av gästen. En eloge till Familjen som driver den.
Har ätit på restaurangen en gång och strandgrillen en gång. Det står på nätet närproducerade råvaror, det stämmer inte. Men det kanske är en text som ligger kvar sen gammalt. Plocktallriken: lite tråkig men acceptabel, pga lågt pris. Lite roligare upplägg/produkter och lite mer tillbehör. 3-5 oliver känns snålt Torsk= Torsk bra, tillbehör bra, potatis/sås ok.. Ryggbiff=bra stekt, sås tunn i smak och konsistens. Strandgrillen har en stor meny, men inget speciellt.
Sämsta servicen du kan tänka dig. Fick vänta över en timma o 15 min för att alla skulle få sin mat som dessutom kom en i taget. Ser du framemot detta är detta de perfekta stället för dig
Tyvärr så gick restaurangen in i väggen i lördags. Vi fyra hade bord kl 21, väntade en timme på maten och en del tabbar på maten också, kall och den halstrade laxen var genomstekt och torr. Vi var inte ensamma med klagomål den kvällen. Jag brukar inte klaga, men detta var otroligt. Tråkigt, servitören var trevlig och beklagade o lyssnade. En kväll för er som drog ned betyget, sorry men det var tvunget. Vänligen Fredrik
Första besöket på denna restaurang. God mat, personalen såg dock inte ut vilja vara där. Verkar vara ett väldigt barnvänligt ställe, praktisk taget ett barnkalas där inne. Mitt sällskap hade kanske otur men det försvårade möjligheten att njuta.
Uselt. Plocktallriken var rena skämtet och bestod av fyra bitar vanlig kryddkorv typ S can, tre skivor pepparsalami av typen normalt smörgåspålägg, fem skivor rökt bog, tre oliver och tre fjärdedelar av en marinerad kronärtskocka. Torskryggen serverades tillsammans med uppvärmda frysgrönsaker.
Har suttit och väntat i en timme och en kvart på maten, och det är inte fullt i lokalen, vet ej vad dom sysslar med här. Verkar inte som dom har någon större erfarenhet av restaurang. Maten var sådär, smakade inget, dåligt kryddat. Man kan säga att dom inte var så allärta. Frugan beställde rött vin, fick vitt Nä gör om gör rätt.
God mat och trevlig personal. Vilken super bra idé att ha pizzabuffe som vi var på ikväll, för då kan man testa olika pizzor som man annars inte skulle våga beställa verkligen super gott
Bästa pizza med räkor som jag har ätit
Jättefin lokal efter ägarbyte igen Jättetrevlig personal och ingen fel på maten. Pizzamenyn är stor men tyvärr klen a la carte under vissa perioder... Trevliga evenemang som quiz och trubadur.
Comment on this business

to add Wägga Lantkök map to your website;