facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wålstedts Bondfrukost

"Försäljningen av ekologiska grönsaker från egna odlingar. Bondfrukost, för info se hemsidan eller ring"
Address: 785 44 Gagnef
City: Gagnef
Zip Code: 785 44


Reviews
Idag skulle vi besöka Wålstedts gård och äntligen få njuta av bondfrukosten som vi hört så mycket bra om. Vi var dock lite sena iväg och ville då ringa och försäkra oss om att det var okej om vi kom ca 11.15 frukosten stänger 11. Inga problem svarade kvinnan i telefonen. Så vi satt oss i bilen för en tripp på 1.5h. Väl där så möts vi av sura miner och inte alls så snälla kommentarer. Vi hade såklart inte åkt den långa vägen om vi vetat att det var till sådant besvär!.. Den frukost vi fick var dock väldigt god och till nästa gång så hoppas jag på lite trevligare bemötande och att vi får njuta av hela frukosten och inte bara smörgåsar! Och då är vi självklart bättre i tid!
En pärla väl värt ett besök. Om inte för att handla utmärkta grönsaker och hälsa på genuint vettiga människor såsom bonden eller familjen på gården, så varför inte äta en vällagad bondfrukost med dagsfärska ägg nybakt bröd och en stadig tallrik gröt.
Helt okej ”bondfrukost” med gott bröd och fin gård med djur och plantage. Minus en stjärna för just ”helt ok” för priset 115kr samt att hönsen såg inte helt friska ut och hade pickat bort en massa av sina egna fjädrar.
God pizza, underbar miljö och varmt mottagande.
En välvårdad gård som erbjuder att köpa närproducerat och en trevlig frukost att njuta av, väl värt ett besök
Prisvärd och supergod bondfrukost! Fin och barnvänlig gård med lekytor, leksaksfordon, bondgårdsdjur och häst/åsne-ridning. Serviceinriktad, trevlig personal.
Önskar det låg närmre där vi bor Då skulle det bli många fler besök
Underbar plats. Trevlig personal och härlig gård. Vi bokade fäbo-turen som var riktigt trevlig. Börja med stabil frukost på gården sedan börjar den snälla vandringen mot fäbodarna. Vi gick hela vägen och tog fika när vi kom fram. Mysiga och rejäla fäbodar där lugnet lägger sig över en. På kvällen blev det grill med alla de lokala råvarorna som avnjöts i kvällssolen. Fullt med blåbär och hallon i skogen också, mums. Skön nattsömn för att sen avnjuta en frukost och vandring tillbaka där vi avslutade med ett dopp i älven vid gården. Gemytligt, trevligt och avkopplande!
Härligt som vanligt! God bondfrukost! Härliga grönsaker, bröd och jordgubbar med hem.Atmosfären är god!
Helt klart värt ett besök. Mysigt. God bondfrukost. Djur att titta på-även en påfågel om man har tur
Comment on this business

to add Wålstedts Bondfrukost map to your website;