facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wärsan Nightclub Tandådalen

Wärsan Nightclub Tandådalen

About

Wärsan - Nightclub - Tandådalen
Tandådalens Wärdshus

3-Barer
2-Dansgolv
Stor utomhusafterski

Story

Wärsan - Nightclub - Tandådalen

3-Barer
2-Dansgolv
Stor utomhusafterski

Address: Värdshusvägen, 78067 Sälen
Phone: 0735421008
City: Sälen
Zip Code: 78067



related searches: Wärsan nightclub tandådalen photos, Tandådalens Wärdshus
Similar places near
HögfjällsCenter Sälen HögfjällsCenter Sälen 6 km ¤ Nattklubb ¤ Sportbar ¤ Thai Take Away ¤ Bad ¤
XS Nightclub Sälen XS Nightclub Sälen 6 km Dålig musik, bra vakter, spelar låten ”Stad i ljus” vid stängning varje kväll.... fal...
Klubb W - Sälen Klubb W - Sälen 10 km Riktigt nice ställe. Bra tryck och jävligt skön bartender men otroligt dålig nivå på ...
Reviews
Inte värt att vänta 40 minuter på mat som sen visar sig vara kall. Barnens portioner av pannkakor visade sig vara pinsamt små. Tre små pannkakor räcker inte, och när vi påtalade det för personalen fick vi veta att inget kunde göras. Men å andra sidan fanns det ju inget annat på barnmenyn heller. Vi kommer inte tillbaka, rekommenderar övriga att välja något annat ställe.
Fick kallt bröd, noterarde servitören, fick en ny, lika kallt bröd så bet ihop o käka den ändå men vafan de är för dåligt! Riktigt go gin tonic med grapefruktsgin, veckans eller dylikt! Rekommenderar knappast
Beställde cheeseburgaren m. sötpotatis, hamburgaren var i storlek som en barnhamburgare typ, brödet var bränt både på ovansidan ? och emellan. Läsken var i princip vatten. På plus var iaf pommes fritesen och dressingen på hamburgaren.
Världens minsta hamburgare, inget fel på smaken men pytte pyttesmå. Nästan lite komiskt hur man sparat in för att maximera kr/servering
Överprisad mat som tar lång tid att få. Barnens pannkakor vad kolsvarta undertill. Ölen serveras i gamla slita plastglas. Kl 15 åker alla barn ut för att krögaren vill ha barnfritt på afterskin. Tråkigt att ett så fint ställe gått ner sig totalt. Återvänder inte mer denna säsong.
Pasta bolognese var urusel. Uppvärmd gammal sörja där pastan inte ens blivit varm. Även om en stor del av priset är på grund av läget så skulle priset på den rätten på sin höjd kostat 49 kr, för att spegla hur otroligt osmakligt och oengagerat rätten tillagats.
Verkligen Trevlig miljö å bra tryck på Afterskin. All Personal å Ägare verkligen proffsiga. Rekommenderas varmt
Skön plats väl belägen vid skidbackens fot med en härlig norrlandskänsla av hur den är inredd, underhållningen var också bra.
Kanske världens sämsta afterski om man inte gillar inavelsrock
Lagom med folk den tiden vi var där. Ont om personal just denna dag men trevlig o tillmötesgående. Funkade inte att beställa med appen denna gång men annars smidigt sätt att beställa. Bra läge precis vid backen.
Comment on this business

to add Wärsan Nightclub Tandådalen map to your website;