facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wäsby Magasin

Wäsby Magasin

About

Inredning, kläder och present

Story

Wäsby Magasin butik med inredning, kläder och present. Det gamla magasinet är beläget utanför Eskilstuna mot Torshälla på den plats där Wäsby Säteri en gång låg.
Wäsby Säteri har sin historia tillbaka till 1500-talet och var en tid indraget till kronan och Drottning Kristina.
Det talas om att det en gång var Drottning Kristinas jaktslott.

Jag hoppas att Wäsby Magasin skall kunna inspirera och förmedla en känsla av det genuint gamla.


Varmt välkommen, Annica, Wäsby Magasin.



"Hos Wäsby Magasin finner du all möjlig inredning för hemmet i en vacker och inspirerande miljö. Här finns även kläder från välkända märken för både honom och henne."
Address: Rosells väg, 64436 Torshälla
Phone: 0709841436
City: Torshälla
Zip Code: 64436


Similar places near
Refashionsweden Refashionsweden 2 km Ekologisk hållbart mode
Torshälla Tobak Torshälla Tobak 3 km Bra service, bra sortimentet, man hittar det mesta, XL finska färska kontrollerade äg...
Torshälla Orient Livs Torshälla Orient Livs 3 km Torshälla ORINT LIVS
Torshälla Blommor Torshälla Blommor 3 km Trevlig personal som kan allt från amaryllis till Åre chokladpraliner.
Slätviken Slätviken 4 km En så bra badplats. Långgrunt, litet och inte så mycket folk. Lika fint på dagen som ...
Reviews
Så härligt ställe för en utflykt och ta en fika m.m
Härlig, lugnade omgivning med fantastiska verk och fantastiska bakelser. Det finns endast grus att gå på, ett par trappor här och där, gå inte hit med rullator eller rullstol om du inte vet att du kan passera dessa hinder. En så lätt miljö att älska, med blommorna växande, gröna gräsblad stigande från marken under, varje andetag man tar är så enkla, de vardagliga problem du har försvinner på dessa marker. Det ljuvliga kaffet kombinerad med makalösa bakelser ger en utstrålande upplevelse. Det fanns en härlig butik fylld med kläder, handdukar och heminredning. Där vandrade man omkring med glädje. Dock är deg VÄLDIGT dyrt i denna butik så jag råder dig att endast titta. Det fanns en konstnärs utställning, väldigt härlig men abstrakt konst och fina färgglada glas, allt detta var till salu. Det fanns en ostbutik, med ett brett sortiment av ostar. I denna butik fanns det även lite växter och choklad. Sedan kommer vi till fiket, som var i samma byggnad som konstutställningen. Det fanns ingen meny eller något klart sett att se vad som fanns. Jag var därför osäker på vilket kaffe jag skulle vilja ha, men detta lilla besvär gjorde mig inte särkilt mycket eftersom att kaffet var smakrikt och värt alla pengar. Jag tog även en citron cheesecake, och jag råder dig att köpa denna för att den krämiga smeten var så makalöst fantastisk, jag drömmer om den. Köp den snälla du! Köp dock bara kaffe och en cheesecake, här är det dyrt. Spara pengarna. Ha det fin fint!
Här finns allt som jag älskarUnderbart att åka hit
Mycket snyggt men lite för konformistiskt för min smak. Gillar du Lexington och dyra doftljus kommer du att känna dig inspirerad att öppna plånboken här. Personalen är rar på ett sätt som gör att man inte känner sig fattig om man bara köper en tändsticksask.
Besökte nyligen Väsby gård i Torshälla. Köpte en Hinzaväska för 299 :-. Det visade sig att det inte var en äkta väska enl info. Innan avfärd bytte jag den till en äkta. Hur förklarar ni detta? Finns det en bra förklaring? Hoppas.....! Annars dålig reklam.
Mycket god lunch efter en utflykt runt Eskilstuna, stopp på Wäsby Magasin för shopping och lunch
En skön oas. Här finns fika, fikabröd, vin, glass, butiker med porslin, barnkläder, blommor och en liten ostbod. Om jag förstod personalen rätt så gjorde de glassen själva efter något italienskt resept och på komjölk.
Trevligt ställe med trevlig och uppmärksam personal i alla butiker, man kände sig välkommen. Dessutom ett mysigt cafe med gott bröd och enklare maträtter.
Trevlig plats att besöka där man kan hitta lite av varje för alla åldrar. Även konst.
Fint, stort och trivsamt. Bra organiserat, återkommer gärna!
Comment on this business

to add Wäsby Magasin map to your website;