facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for WAKAKUU

WAKAKUU

About

WAKAKUU - High Fashion Online. Wakakuu offers a unique combination of hand-picked clothing and accessories from over 100 world-known brands. Shipping to all EU-countries.

Story

WAKAKUU - High Fashion Online. Wakakuu offers a unique combination of hand-picked clothing and accessories from over 100 world-known brands. Shipping to all EU-countries.

Address: Björklundabacken 6, 43657 Hovås, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +46 (0)31 - 754 48 39
City: Hovås
Zip Code: 43657



related searches: wakakuu outlet, wakaku football, wakaku soccer
Reviews
Jag har fått information om att jag returnerat en baddräkt som var smutsig och därav får jag inte tillbaka mina pengar Det komiska med detta är att då jag endast höll baddräkten framför mig och då insåg att V- ringningen var alldeles för djup provade jag aldrig baddräkten!!
Beställde att halsband från märket Blue Billie där halskedjan går sönder efter andra användningen. Mailar företaget då jag vill reklamera varan men får inget svar från kundtjänst. Har nu väntat sedan i början på juli på min reklamation men inget händer.
Super bra att köpa online och fin butik.
Ville reklamera en klänning som trådade sig efter några timmars användning, men enligt Wakakuu var det jag själv som orsakat skadan. Märklig slutsats, och jag kan tillägga att jag har kläder från HM som håller bättre. Rekommenderar att handla hos Nobo Design istället, där har jag fått ett proffsigt bemötande.
Extremt dålig kundservice! Har mejlat deras kundservice i över en månad angående en retur som jag inte fått återbetald, inget svar! De är skyldiga mig över 2000kr, funderar på att polisanmäla! Svar, ja det är den adressen jag mejlat till flera gånger den senaste månaden. Man skall inte behöva ringa, ni skall svara på mejl!
Comment on this business

to add WAKAKUU map to your website;