facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wakarini Sushi

"Wakarini sushi är en japansk restaurang med fokus på sushi.Vi håller det simpelt, med en känsla av fräschhet och exklusivitet.Vi vill att ni ska testa allt hos oss, därför har vi anpassat vår meny så det ska vara enkelt att kombinera själv.I vår meny har vi även japanska- och japanskinspirerade rätter såsom olika salladsbowls och flera olika varmrätter.Just det! Allt görs på beställning så att maten är som bäst. Ingenting görs på förtid. På så sätt minskar vi på svinn och bidrar till en bättre miljö."
Address: Drottninggatan 74 , Helsingborg 252 21, M, SE
Phone: +46 42 12 72 59
City: Helsingborg
Zip Code: 252 21



related searches: Wakarini sushi helsingborg menu, Wakarini sushi helsingborg reviews, Zushi Helsingborg, Tokyo 15 Helsingborg
Similar places near
Freakin' Fries Freakin' Fries 639 meter Beställde Fish & Fries men blev långt ifrån mätt då det var väldigt snålt på tall...
Eki Sushi Eki Sushi 807 meter
Reviews
Förvånansvärt god mat. När man är i en ny stad och skall försöka hitta "rätt" japansk mat kan det vara svårt. Nu behöver jag inte tveka nästa gång jag är i Helsingborg.Mat: 5/5
Trevligt litet ställe med god hemgjord sushi, både nigiri och maki, samt snabb och vänlig service. Inget fancy, men välgjort och gott :
Mycket god sushi, mysigt att sitta och väldigt trevlig personal! Absolut ett nytt favoritställe
En underbar liten restaurang i Helsingborg. Sushin var jättegod och servicen det bästa man kan önska sig. De välkomnade min dvärgpudel och ordnade en skål med vatten. Många kom och beställde takeaway medan vi var där så det är tydligen ett populärt ställe.
God Sushi, litet minus för att jag fick vänta länge på att beställa, servitrisen gick in i köket och kom inte ut på ett bra tag.
Stället är fint och mysigt, trevlig personal! Tyvärr är jag rätt så petig med sushi och jag var inte nöjd med råvarorna... Lite smaklöst, som vegetarian fick jag inte välja vilka bitar jag ville ha alltså be om mer av en sort och jag var väl nöjd, men verkligen inte överväldigad. Det var för mycket tyngd på sött ris och inte så mycket substans i fyllningen, vilket är centralt för sushi. Ångrar inte att jag gick dit, men gör det inte igen.
Alltid lika gott med trevligt bemötande och service.
Bästa sushi i stan ! Mysig och personlig service! Tack för att vi fick ha med vår vovve Jaky Även hon uppskattade er service!
Den bästa sushirestaurangen i stan. Jag är rätt så kräsen när det gäller smak och konsistens. Här får jag alla mina sinnen tillfredställda. Rekommenderas!
bästa sushin man kan hitta i Helsingborg alltid fräsch mat till skillnad från andra sushirestauranger i Helsingborg där rullarna är färdiga här gör dem allt efter beställning, testa gärna yakinikun som är en absolut favorit. trevligast personal i stan med. 5 av 5 finns inget att klaga på!
Comment on this business

to add Wakarini Sushi map to your website;