facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Walfrid Svenssons Möbler AB

Story

SERVICE
Hos oss möts du alltid av engagerad, kunnig och hjälpsam personal. Vi försöker alltid göra det lilla extra så att du som kund ska bli nöjd.

SORTIMENT
Det mesta av möblerna som du hittar hos oss hittar du inte hos andra möbelaffärer i Värmland. Vi arbetar med kända varumärken som t ex Brunstad, Boknäs, Conform, Eilersen, Linie Design, Naver Collection, Secto Design, Stolab, Skovby & Viking beds.

KVALITÉ
Vi satsar på möbler från leverantörer som är kända för god kvalité. Kvalitet för oss innebär inte bara att själva möbeln håller utan även att t ex leveranstider och löften om miljötänkande håller.

MONTERING
Alla möbler som vi säljer är monterade hos våra leverantörer. Dels för att du som kund ska slippa montera och dels för att monterade möbler håller en annan kvalité än omonterade.

FRAKTFRITT I VÄRMLAND
Vi levererar utan extra kostnad i Värmland när du handlar av oss.

Address: Nygatan 4, 652 20 Karlstad (commune)
Phone: 054-21 08 91
City: Karlstad
Zip Code: 652 20



related searches:
Similar places near
Philipsens Möbelhantverk Philipsens Möbelhantverk 10 km Välkommen till Philipsens Möbelhantverk. Jag arbetar med stor omsorg med renovering,...
Reviews
Fantastisk service och hjälp med allt från den härliga personalen. Vill inhandla all min inredning här!
Går inte att få en bättre service än på Walfrids. Väldigt nöjd med allt, både inköpen av säng och två statyer. Tack!
Trevlig butik med riktigt kunnig och serviceinriktad personal. De har fina möbler och även duktiga på att hjälpa till med att få ihop en helhet för inredning och möblering av ett hem. Väl värt ett besök!
Alldeles fantastisk service av den trevliga personalen. Fick min inköpta fåtölj både behandlad och hemkörd. Kan verkligen rekommenderas. Bara plus.
Jag har inte varit i butiken men köpte en fåtölj via blocket. Snabbt och trevligt svar. Hela affären kunde göras upp i Blockets chat och Swish då jag satt fast i möten. Fåtöljen skickades samma dag och var vid ankomst oklanderligt paketerad! Mycket nöjd, rekommenderas!
Bästa möbelbutiken i Karlstad, trevligaste personalen som bjuder barnen på pepparkakor så man kan handla i lugn och ro! :
Det är kvalitet hela vägen . Engagemang och kompetens samt kommunikation utan motstycke
Fantastiskt urval av möbler, hjälpsam och trevlig ägarduo. Och den där Naver kollektion...
Utmärkt personal som ger många goda och smakfulla förslag, nöjd kund.
Mycket kunnig och trevlig personal. Bra kvalitet. Lokala leverantörer till vettiga priser
Comment on this business

to add Walfrid Svenssons Möbler AB map to your website;