facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for WALL dansstudio

WALL dansstudio

About

Vi anordnar danskurser för barn, ungdomar och vuxna i Vaxholm med omnejd. Varje vår avslutas med en show. Här går diciplin och dansglädje hand i hand!

Story

Vi anordnar danskurser för barn och unga i Vaxholm. Efter önskemål kan vi även erbjuda workshops, föreläsningar eller forumteater. Kanske du letar efter något roligt till personaldagen eller temadagen i skolan? Ett tips kan vara att bjuda in en danspedagog och svettas lite tillsammans. Varför inte ordna en streetbattle eller släppa hämningarna i en afrikansk urkraftdans?!

Mellan 2004 och 2009 drev Stefan Vaxholms Dansstudio, men sedan våren 2010 bedriver vi alltså dansverksamheten tillsammans och i lite mindre skala på fritidsgården Storstugan i Vaxholm. Hos oss möts du alltid av duktiga och härligt medryckande pedagoger och stor dansglädje!

Just nu följer du oss här: www.wallscenprod.se
Men snart har vi en egen hemsida!

Address: Hamngatan 52, 185 32 Vaxholm
City: Vaxholm
Zip Code: 185 32



related searches: Wall studio
Similar places near
Tyras Trädgård/Tyra's Garden - A Kitchen Garden, Vaxholm Tyras Trädgård/Tyra's Garden - A Kitchen Gar... 2 km KURSER I KÖKSTRÄDGÅRDSODLING och närliggande ämnen. Läs mer om det inne i bloggen KÖK...
Odlingskurser i köksträdgårdsodling Odlingskurser i köksträdgårdsodling 2 km Här kommer du hitta information om odlingskurserna på Engarn Vaxholm. Vi har stort ut...
Lärcenter Skarpö Lärcenter Skarpö 4 km Otroligt vackert ställe med trevlig personal och fina lokaler
Comment on this business

to add WALL dansstudio map to your website;