facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wallin's Bygg / Eldabutiken i Köping

Wallin's Bygg / Eldabutiken i Köping

About

Installerar eldstäder, renoverar skorstenar mm samt totalentreprenad på badrum.



"Eldabutiken / Wallin´s Bygg har en utställning på ca 300 kvadratmeter, Här visar vi ett 60-tal olika eldstäder så som kakelugnar, braskaminer, vedspisar, spiskassetter, platsmurade öppnaspisar både med och utan värmelagring. Vi säljer reservdelar till större mängd vedspisar och äldre kaminer.I butiken på Sjötullsvägen 7 finns dessutom ett brett utbud av kakel och klinker. Vi erbjuder totalentreprenad på badrumsrenovering.För oss är Hantverk, Trygghet och Kvalitet viktigt, att vi är anslutna till Elda ger ytterligare en kvalitétsförsäkring. Alla våra produkter kommer från marknadens ledande tillverkare, vilket garanterar kvalitet, funktion och design."
Address: Sjötullsvägen 7, 731 36 Köping
Phone: 022119190
es.nekitubadle@gnipok
City: Köping
Zip Code: 731 36


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 16:30
Wednesday: 09:00 - 16:30
Thursday: 09:00 - 16:30
Friday: 09:00 - 16:30
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Öppen spis
Similar places near
Macksta Macksta 1 km
Oppeby 14 Oppeby 14 10 km
Reviews
Håller inte överenskommelser så kommer inte rekommendera dem. Var noga och skriv avtal vad som är överenskommet.
Mycket nöjda med allt! Snabb leverans av kamin, trots stor efterfrågan. Väldigt trevlig personal. Fick tyvärr en spricka i ett innerglas, men detta byttes väldigt fort. Lång leveranstid på nytt glas, så vi fick istället glas från en av deras visningskaminer. Uppskattades verkligen!
Mycket nöjd! Ett riktigt knepigt jobb med att renovera en skorsten och sätta in flera sotningsluckor på vårt gamla torp. Riktigt bra jobb där de lyckats mura upp skorstenen på insidan, istället för att klämma in rör som hade riskerat att göra det för tätt för att ha bra drag och som heller inte skulle hålla lika länge. Sotaren som sedan provtryckte och godkände skorstenen för användning igen var imponerad av hur jobbet hade utförts.
Trevlig personal och bemötande MEN felet blev större efter de skulle "laga" skorsten. Sedan kräver de full ersättning för rätta till misstag. Med återbesiktningen så blev det en nätt extrakostnad på 8000 kr. Riktigt usel kundvård.
Fantastiskt bra bemötande i butiken. Trevlig kille som verkligen tog sig tid och informerade utförligt om produkterna. En riktigt positiv upplevelse av hur service ska vara. Rekommenderas stark.
Fick bra bemötande och dom gav ett proffsigt intryck på mig.
Precis det man önskar från hantverkare. Kanonbra service från första kontakt. Bra hembesök, med trevligt bemötande och snabbt svar på alla frågor via mail. Rekommenderas!
Jättebra personal och hjälpsamma bara en massa pluss
Toppen personal, skulle köpa en vedklyv och fick massor av hjälp och information. De hade satt upp en i butiken som man kunde prova. Rekommenderar verkligen
Trevlig personal, och snabb hjälp.
Comment on this business

to add Wallin's Bygg / Eldabutiken i Köping map to your website;