facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wallis Bar&Grill

Wallis Bar&Grill

About

Restaurang.Pizzeria.Pub.GameHuse(Biljard.Dart.Spel

Address: Årsundavägen 958m, 810 22 Årsunda
Phone: 026290466
City: Årsunda
Zip Code: 810 22



related searches:
Reviews
Fantastisk lokal plats att titta på spelet och höra lite livemusik. Bra service, bra priser och den bästa Guinness-hällen! De har också gjort det väldigt Covid-vänligt genom att dela upp bås.
Jag hade så himla kul! personal och musik är alltid bra när jag går in tack för en fantastisk kväll kan inte vänta med att komma tillbaka igen
Bra ställe för en pint i midelton, älskade atmosfärenTjänst: 4/5
Hade mina söner 21:a här var det perfekt. Tack till sheamus och Dylan för att ni tog hand om oss
Traditionell irländsk pub med utmärkt liveband som spelar traditionell musik varje tisdag. Hemtrevlig inredning och underbar kall Guinness. Skulle starkt rekommendera till alla som söker en irländsk bar av hög kvalitet. Utmärkt meny och dyrt rökområde, även en stor ölträdgård. Bästa puben i området.
Lugn pub denna tisdagskväll, avslappnat och trevligt bemötande. Vi kom för den traditionella irländska musiken och blev inte besvikna. Icke-förstärkta instrument, en riktig njutning, precis som tidigare, men utan cigarettrök som förgiftade mina kvällar på pubar när jag var ung! Kort sagt, jag rekommenderar till älskare av autentiska och enkla nöjen.
Trevlig bar med vänlig atmosfär med några av de bästa livemusik
Mycket trevligt ställe , levande musik, trevlig atmosfär , ställe för unga och gamla , trevlig personal
Stor bar.... rymlig... Bra personal även när det är fullt upp
Det här är det fina huset. Människorna här - varm/cochineal & vänlig. Mannen i huset - Séamus från Deise & han har en trevlig alan Gaolinn. God mat/dryck och musik här ofta - Plats är ett nöje att besöka!
Comment on this business

to add Wallis Bar&Grill map to your website;