facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wangeskog Hyrcenter Älvsjö

About

Din totalpartner inom Maskinuthyrning

Story

Wangeskog Hyrcenter är en stark och erfaren spelare inom maskinuthyrning. Vi vänder oss främst till bygg- och anläggningsentreprenörer samt deras underentreprenörer. Målet är att vara heltäckande maskin- och ställningsleverantör till dig som kund, med alla de tjänster som det innebär – alltifrån uthyrning av den lilla maskinen till en komplett byggarbetsplats med el, värme och ställning.

Vi lever efter mottot ”Anlita oss – vi löser det”. Det betyder att vi vill vara mer än en leverantör – vi vill vara din samarbetspartner från start till mål. En flexibel partner som alltid ser till ditt bästa och garanterar att det fungerar genom hela processen. För vi vet att det som är bra för våra kunder, det är bra för oss. En win-win-situation helt enkelt.

PERSONLIG SERVICE ÄR A OCH O
Det som framförallt skapat vårt goda rykte hos kunderna är den personliga service som vi erbjuder. Den känslan sitter i väggarna. Vi, tillsammans med våra kunder, ska kännas som en enda stor familj. Du som kund ska kunna lita på att vi bryr oss, att vi alltid ställer upp. Nyckeln till den gedigna servicekänslan vi kan erbjuda dig är vår erfarna och engagerade personal. Vi arbetar hårt varje dag för att göra våra kunder nöjda och är mycket stolta över det. Uppstår det problem kan du lita på att vi släpper allt och rycker ut för att hjälpa dig på plats – och med ett lösningsorienterat sinne fixar det mesta.

SPÄNNANDE FRAMTIDSVISIONER
Sedan starten 2002 har vi stadigt växt och ser nu fram mot framtiden. Expansionsplanerna är stora – vad gäller geografi så finns vi idag i de tre storstadsregionerna med tre depåer i Göteborg, en depå i Malmö samt en i Stockholm/Täby. Vad gäller sortiment så breddas utbudet var dag och vi har nu även satsat på större entreprenadmaskiner i sortimentet.

Välkommen till oss du också!

Maskinuthyrning för proffs
– från proffs



"Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt maskin för en effektiv och säker arbetsdag. Här kan du hyra allt från mindre handmaskiner till större bygg- och anläggningsmaskiner. Hyr för en dag eller till längre etableringar. Har du behov av bodar/vagnar, el/klimatutrustning eller några av våra andra tjänster, hör av dig eller kom in till oss så löser vi det. Påtår ingår!"
Address: Varuvägen 16, 125 30 Älvsjö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0852523100
City: Älvsjö
Zip Code: 125 30


Opening Hours

Monday: 06:15 - 16:00
Tuesday: 06:15 - 16:00
Wednesday: 06:15 - 16:00
Thursday: 06:15 - 16:00
Friday: 06:15 - 16:00


related searches: Jiab Hyrcenter, Cramo sverige AB, Hyra maskiner, HLL Hyreslandslaget AB, Stavdal, Ramirent se, Lambertsson, Renta AB
Similar places near
bbtools.se bbtools.se 2 km Vi säljer kvalitetsverktyg och övrig utrustning till bilverkstäder och annan fordonsr...
Reviews
Bra grejer, och hjälpsam supertrevlig personal!
Bra service och sortiment.
Trevlig och kunnig personal
Comment on this business

to add Wangeskog Hyrcenter Älvsjö map to your website;