facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wasabidesign AB

Wasabidesign AB

About

Wasabidesign AB är en liten och personlig produktionsbyrå med mångårig erfarenhet av allt inom grafisk produktion. Vi arbetar med både digitala som tryckta medier och kan hjälpa dig med allt från formgivning och design till originalproduktion.

Story

TJÄNSTER:
Grafisk design
Vi hjälper er med all typ av grafisk design och arbetar ofta i alla steg i processen, från skiss till färdigt original. Behöver du skapa en ny grafisk profil med tillhörande färger och logotyper? Vi skapar en design utefter dina önskemål och hjälper dig att förverkliga din idé. Vi kan också skapa allt runtomkring den nya profilen så som visitkort, kontorsmaterial, dekaler, etc.

Originalproduktion
Originalproduktion så som produktioner av exempelvis annonser, vykort, affischer, produktblad, broschyrer, tidningar är ett område där Wasabidesign har flera kunder inom. Har du ett färdigt original från din byrå eller en annons du önskar anpassa efter fler medier? Utifrån er grafiska profil ser vi till att skapa en trycksak eller annons som är slagkraftig för just din målgrupp.

Digital produktion
Behöver du ett HTML-mail för att nå ditt kundregister? Kanske en ny hemsida eller banner för annonsering? En digital kundtidning? Vi hjälper dig med all typ av digital produktion och vet av erfarenhet att då digital produktion inte innebär några tryckkostnader är det ett kostnadseffektivt sätt att nå fram till sina kunder på. Utifrån er idé hjälper vi er att på bästa möjliga sätt nå ut med ert budskap.

Address: 18653 Vallentuna, Sweden
Phone: +46 (0)708-75 75 28
City: Vallentuna
Zip Code: 18653


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00

Similar places near
Pibelu Productions Pibelu Productions 1 km Surface pattern design services for contemporary brands and companies. I design for t...
Comment on this business

to add Wasabidesign AB map to your website;