facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for WassKonst

WassKonst

About

Webbaserad konsthandel med inriktining på modern konst, mao konst för alla smaker. Vi arbetar både med etablerade konstnärer samt kommande förmågor.

Story

Om oss!
Vi är en webbaserad konsthandel som har som målsättning att erbjuda våra kunder både redan etablerade konstnärer men även nya talanger som ännu inte slagit igenom!
Genom att driva en konsthandel som är webbaserad så hoppas vi få möjligheten att nå ut till en både stor och bred publik! Vi vill även att icke vana konstköpare skall få upp ögonen och kanske få ett intresse för konst!
Vi som arbetar på WassKonst har många års erfarenhet av konst och vi började vår konstbana genom att starta ett konstgalleri på Hantverkargatan i Stockholm, som vi drev under 7 års tid!
Vi hette även då WassKonst!
Det galleriet drev vi under många år och hade där flera utställnigar och vernissager!
Att driva ett konstgalleri ”irl/på riktig” har gett oss stor erfarenhet och vi fick under den tiden möjligheten att både träffa och samarbeta med kunder och konstnärer!
Men tiderna och köpvanorna förändras och idag behöver man vara representerad på nätet för att kunna nå ut till kunder samt för att klara konkurrensen från liknade företag!
Vi hoppas att ni skall finna vår sida tilltalande, både vad gäller utbud och priser!
Vi har gärna en god kommunikation med våra kunder, dels för att det är trevligt samt för att kunna utveckla/förbättra oss!
Tveka inte att kontakta oss!




"Vi erbjuder köp av konst online. Vår filosofi är att tillhandahålla er kunder med konst från både väletablerade och nya, lovande konstnärs talanger till förmånliga priser. Genom att erbjuda köp av konst på nätet vill vi göra konsten lättillgänglig för alla konstintresserade. Ni kan beställa konstverk med eller utan inramning och sedan hämta era tavlor på någon av våra ramverkstäder i Sverige helt fraktfritt."
Address: Yllefabriksvägen 34, 81195 Sandviken
Phone: 0708662166
es.tsnokssaw@ofni
City: Sandviken
Zip Code: 81195



related searches: Agent för konstnärer, Svensk konst
Similar places near
Galleri LarsPalm Galleri LarsPalm 16 km Galleriet drivs av viljan att skapa ett rum för samtidskonstupplevelser och kreativa ...
Comment on this business

to add WassKonst map to your website;