facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wavy

Wavy

About

Wavy utgår från hur du jobbar på salongen. Hanterar kunder, skickar SMS-påminnelser, sköter din kalender. Wavy gör det enklare att vara frisör, på dina villkor.

Story

Wavy är ett bokningssystem för frisörer som gör att salonger kan erbjuda en enkel och modern service till sina kunder. Sedan bolaget bildades 2014 har vi jobbat med utveckling och i augusti 2015 kunde vi se våra första användare på marknaden. Här kan du följa oss i teamet på Wavy på vår resa och få uppdateringar om vad som händer.



"Bokning, kassa och Swish-betalning för salonger. Enkelt, digitalt och prisvärt. För mobil, surfplatta el dator. Kunder bokar via app eller web och får SMS-påminnelser."
Address: Strandgatan 1, 62157 Visby
Phone: 0766861125
City: Visby
Zip Code: 62157



related searches: Wavy hair, Wavy Urban Dictionary, Wavy slang meaning, Wavy British slang, Wavy meaning, Wavy music, What does wavy mean Kanye, Feeling wavy meaning
Reviews
Har använt wavys betala-med-swish-tjänst och har inte fått mina pengar på snart en månad fast dem ska betalas ut varje fredag. Har påpekat detta dagligen till Wavy som kommer med tomma löften om att pengarna verkligen ska komma nästkommande dag varje gång. Som företagare har jag räkningar att betala och hade absolut inte räknat med bortfall på en hel månads intäkter. Kunde inte varit mer missnöjd med bemötandet i detta problem.
Jag är så otroligt nöjd med Wavy. Superenkelt och smidigt bokningssystem både för mig som frisör och för kund. Mina kunder tycker att det är väldigt enkelt att boka sin frisörtid hos mig. Smart, enkelt system och en fantastisk support från min kontaktperson. De har en extremt hög servicenivå, som säkert uppskattas av fler än bara mig. Letar du efter ett bokningssystem så kan jag varmt rekommendera Wavy.
kunderna kan boka när dom vill på dygnets alla timmar tid som jag sparar så bra och lagom pris
Comment on this business

to add Wavy map to your website;