facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Waxholms Golfklubb

Waxholms Golfklubb
Address: Askrikevägen Bogesund, 185 93 Vaxholm
Phone: 077022 00 40
City: Vaxholm
Zip Code: 185 93



related searches: golfstar, djursholms golfklubb, brollsta gk
Similar places near
Waxholms Golfklubb Waxholms Golfklubb 6 meter Gillar banan. Vacker miljö. Delvis utmanande men inte svår. Även om skicket alltför ...
Reviews
Gillar banan. Vacker miljö. Delvis utmanande men inte svår. Även om skicket alltför ofta inte lever upp till liknande andra banor till den kostnaden i området.
Inte helt nöjd med greenerna. Jag kan förstå att vädret har varit tufft för att få gräset att växa, men blev faktiskt lite besviken på att gräset inte var ordentligt klippt på greenerna överlag. Kändes "långhårigt" och väldigt trögrullat. Lite lotteri med resultatet när bollen inte får chansen att rulla på green. Bollen hoppade lite för ofta när den borde rullat. Annars är Waxholms GK väldigt fint.
Besökte klubben i somras 2018. Priser vid bokning på golf.se stämde inte överens med det som blev i kassan Golfstar-problem, men det bör ju banan ha lite bättre koll på som är anslutna dit. En 5-boll drog ner tempot rejält och rundan blev över 5 timmar. Vi sa till men det borde finnas någon slags golfvärd på plats och tillse att allt flyter på. Banans skick var inte särskilt bra, speciellt tee var rena leråkern. Ja, det har varit varmt men se då till att reducera green-fee istället alternativt meddela att banan inte är i bra skick innan vi slår ut. Så jag drog av en stjärna per problemområde.
Jättetrevlig bana i bra skick. Skärgårdsvibbar. Kul också att en del åker båt till banan och lägger till vid klubbens båtplatser!
Trevlig bana. Lite väl kuperad för min smak.
Fin och rolig bana att spela! Restaurangen har kall och god öl att svalka sig med efter första 9. Trevlig och hjälpsam personal i shopen.
Bra skick med tanke på starten på säsongen/vinterns resultat . Enda kommentaren är att en del bunkrar var stenhårda
Gillade banan bätte när fairways hårda och torra
Åt precis en spontan lunch här och allt var över förväntan. De små detaljerna som hemlagad pommes och egen ketchup gör detta ställe till en riktigt bra lunchrestaurang.
Fantastiskt trevlig både klubben och banan, saknade dock gräs på många teen!
Comment on this business

to add Waxholms Golfklubb map to your website;