facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Waxholmskliniken

Waxholmskliniken

About

Rehabklinik i Stockholm & Vaxholm som erbjuder hälsoföreläsningar, helgkurser i bla massage och professionella behandlingar inom kiropraktik & massage. Vi har 17 års erfarenhet av behandlingar.

Varmt välkommen!

Story

Rehabklinik i Stockholm och Vaxholm som erbjuder professionella behandlingar inom kiropraktik, massage, lymfmassage och koppning. Vi har många års erfarenhet av behandlingar och kommer även att erbjuda föreläsningar och event om hälsa, kost och friskvård samt helgkurser i bla massage.

Vi finns på:
Gästrikegatan 11, Stockholm
Söderhamnen 4, Vaxholm

Besvär vi ofta behandlar är bl. a. molande ryggvärk, ryggskott, nackspärr, spänningshuvudvärk, smärta mellan skulderbladen, stela axlar och nacke, musarm, domningar och stickningar i armar och ben, löparknä, benhinneinflammation, hälseneinflammation och plantar fasciit samt spända och stela muskler och leder.

Vi hjälper även till med ergonomiska tips och erbjuder våra tjänster / behandlingar på klinik eller på ditt företag / din arbetsplats. Vi säljer även produkter som liniment bla Hot & Cold, kinesiotejp, ergonomiska sadelstolen från Salli Care, egenvårdsbollen AcuBall mm.

Jag som driver företaget heter Alejandra Stringfors och är Leg. kiropraktor och Dipl. massageterapeut med 17 års erfarenhet av behandlingar på klinik, företag, event och inom idrotten. Jag har bl.a. behandlat på Hockey VM i Stockholm, TV-produktionerna Gladiatorerna och Superstars, många olika löpartävlingar och samarbetat med 1.6/2.6 miljonerklubben m.m.
Har lång erfarenhet av branschen då jag tidigare även arbetat 16 år på Axelsons Gymnastiska Institut samt undervisat i massage/anatomi.

Idag är jag även kiropraktor för damlaget Täby FC i Svenska superligan, högsta division i innebandy för damer.

Varmt välkommen önskar

Alex & Co.

Address: Söderhamnen 4, 18531 Vaxholm
Phone: +46(0)739 35 43 55
City: Vaxholm
Zip Code: 18531



related searches: Kiropraktor Vaxholm, Craméus, Massage Täby
Similar places near
Åsas Massage & Hälsa Åsas Massage & Hälsa 399 meter Jag utför Svensk klassisk Massage med behandlingar mellan 30-90 minuter. Allt anpassa...
Crameus Hälsa Crameus Hälsa 400 meter Efter att ha gått med värk i flera månader kontaktade jag Lena som hjälpte mig att bl...
Reviews
Proffsig och effektiv behandling, bara positivt!
Comment on this business

to add Waxholmskliniken map to your website;