facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wayne’s Coffee

Wayne’s Coffee
"Hej! 1994 öppnade fyra vänner Waynes på Kungsgatan i Stockholm. Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur. Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat. Välkommen."
Address: Vitalagatan 3A, 574 32 Vetlanda
Phone: 08-402 17 00
City: Vetlanda
Zip Code: 574 32



related searches:
Similar places near
Konditori Cecil Konditori Cecil 217 meter Riktigt bra bakverk smak och estetisk, goda makor, trevligt personal, mysigt, rent oc...
Konditori Stjärnan Konditori Stjärnan 607 meter Jag var där med fru och svärmor. Vi tog alla varsin bulle eller wienerbröd och kaka. ...
Reviews
Mycket trevligt ställe God mat och trevlig personal Klart bästa I vetlanda Vegetariska alternativ: God vegetarisk lasagne Parkering: Finns runt om mycket parkeringar 1 till 2 timmar med parkerings skiva
Ett välkommet tillskott i Vetlanda. Köpte en filodegsrulle och en blåbärs cheesecake, kan väl med facit i handen säga att jag tyckte att salladen såg ut att vara en dag gammal, kyckligrullarna var helt ok sett till priset. Blåbärscheesecaken var även om den troligtvis var maskinproducerad jättegod. Inredningen i säg var fräsch och modern , kassavärden kunde varit aningen muntrare, men alla har sina dagar. Hur som hur 4 stjärnor förtjänar det här stället inte mer inte mindre.
Hyfsat trevlig atmosfär, men finns förbättringspotential i möblemanget/inredningen. Minus för att flertalet utav kafeborden är så pass låga, att det inte går att äta/fika ifrån en tallrik, och samtidigt ha den på bordet. Man får antingen sitta med bananrygg framåtlutad. Eller hålla lunchtallriken i näven samtidigt som man käkar spillrisk och inte så skönt. Fikade "Bryggkaffe" och dammsugare. Vanliga filterbryggkaffet saknade arom, var blaskigt. Snål dosering? . Och var i princip som att dricka varmvatten. Halvfabrikatdammsugaren smakar dock som den skulle typ Delicato. Prisbild: En styck slät kopp kaffe: 32 SEK. Punschrulle: 20 SEK. Barnvänlighet: Det finns ikea barnstolar att låna. Tillgänglighet för rullstol: Marknivå, inga höga trösklar.
Sådär... Det tråkigaste är att personalen inte verkar plocka undan glas, tallrikar och annat från borden. Varje gång jag har besökt stället så får man själv plocka undan från bordet man vill sitta vid. Tycker det är mycket dåligt. Priserna är också mycket höga tyvärr. Det enda som är bra är läget och atmosfären.
Ett mysig café att sitta o fika på..Mat: 3/5
Mysig miljö, bra personal och god räksallad
Äntligen igen efter lång tid på Wayne's Coffee /Vetlanda. Mysigt Café som vanligt med trevlig blandad inredning som ger känslan av nostalgi. Småkakor och olika fikabröd som Wienerbröd Muffins och lite pajer finns. Kola-pecanpaj är mycket gott. Dessutom lunchrätter med olika smaker och sallad till. Det går bra att dela tex en baguette för två personer och blir lika fin upplagd. Kaffemaskinen erbjuder olika smaker. Cappuccinon alldeles utmärkt med underbar crema och smaka verkligen kaffe! Bordserveringen är trevlig men man beställer vid disken. Trevlig och glad personal. Det finns barnstolar och handikapp toalett.
Trevligt fräscht ställe mitt i centrala Vetlanda.
Vi fick vänta lite på vår sallad men det var det värt, så god och fräsch men det kunde varit lite mera dressing till.
Trevlig personal och mysig miljö. Även bra uteplats bredvid bäcken. Vi åt lunch, en kyckling- och räksallad. Båda var matiga med bönor och linser och fräsch sallad. Jättegod helt enkelt.
Comment on this business

to add Wayne’s Coffee map to your website;