facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for webflower.se

webflower.se

About

Webflower levererar konstgjorda blommor & växter av högsta kvalitet!

Hos oss kan du beställa och skicka konstgjorda växter av alla sorter. Vi har endast de mest högkvalitativa produkterna i vårt sortiment, så kvalitén behöver du inte oroa d

Story


webflower.se

Webflower drivs från vårt kontor och lager i Helsingborg. Vår målsättning är att bli den bästa leverantören av konstgjorda växter och blommor till privatpersoner och företag. Denna målsättningen tänker vi leva upp till genom att ge:

Bra & snabb service

Leveranstiden är för närvarande 3-5 arbetsdagar men vi arbetar hela tiden på att korta ner den ännu mer. Redan nu har vi 1-2 dagars leveranstid på utvalt sortiment.

Bra & snabb support

Frågor via mail besvaras inom 10-20 minuter, oftast snabbare än så. Vi har inget emot att bli kontaktade via telefon, där vi gärna besvarar alla frågor ni kan ha.

Sortiment & kvalitet

Vi är väldigt noggranna med vilka produkter vi tar in i vårt sortiment. Endast de mest högkvalitativa växterna och blommorna platsar hos oss. Vi lever efter mottot kvalitet före kvantitet. Således är vi aningen försiktiga med att ta in nya produkter i vårt sortiment, men när det väl finns där kan du vara säker på att det är av högsta kvalitet.









"Vi säljer högklassiga konstgjorda växter. Nästan alla våra träd har riktig trädstam. Bladen som är tillverkade i tyg är UV-beständiga. Detta innebär att bladen kan stå emot solens UV-strålning under en längre tid och därmed håller färgen bättre än andra produkter. De tål även vatten.Vi hjälper gärna dig eller ditt företag att hitta rätt konstgjorda växter för just Er miljö.Behöver ni hjälp med inredning av växter och växt styling, då har ni kommit rätt.Med vårt unika och högklassiga sortiment av konstgjorda växter hjälper vi till att skapa en inbjudande och trivsam atmosfär på allatänkbara ytor och miljöer .Utomhus som inomhus. Webflower är också känd för sina tillverkade palmer. Där många palmer är tillverkade av äkta material."
Address: Maskinistgatan 20, 25351 Påarp
Phone: +4642330020
City: Påarp
Zip Code: 25351


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00

Similar places near
Sund fot i Påarp Sund fot i Påarp 281 meter Mycket duktig och ohyggligt trevlig
Underbara Fötter I Påarp Underbara Fötter I Påarp 1 km Läs mer om oss! https://www.facebook.com/pages/Underbara-F%C3%B6tter-I-P%C3%A5arp/17...
Comment on this business

to add webflower.se map to your website;