facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Webhallen

Address: Englundavägen 5 , Solna 171 41, AB, SE
Phone: +46 8 673 60 00
City: Solna
Zip Code: 171 41


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 11:00-16:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: webhallen öppettider, webhallen sveavägen, webhallen stockholm, webhallen infracity, webhallen medborgarplatsen, webhallen fruängen, webhallen göteborg, webhallen farsta
Similar places near
GameShop GameShop 579 meter
Solna mobilservice Solna mobilservice 847 meter Lita inte på öppettiderna på hemsidan, de kan stänga godtyckligt. Väldigt irriterande...
Clas Ohlson Clas Ohlson 1 km Hos Clas Ohlson i Solna Centrum har vi hunnit lära oss en hel del om vad kunderna vil...
Bose Store Bose Store 2 km
Webhallen Webhallen 2 km Bra butik med bra utbud och trevligt personal. Enda minuset är att de blivit lite dyr...
Oracle Svenska Oracle Svenska 2 km Varning, detta företag levererar kassasystem som inte följer svensk lag. Riktigt dåli...
Canon Sverige Canon Sverige 2 km Vidrigt med företag som sysslar med mutor vid upphandlingar. Usch och tvi för Canon f...
Soldigit Soldigit 2 km Vi tackar för en snabb och bra It-installation.Trevliga killar som är välkomna igen....
Reviews
Bra butik med bra utbud och trevligt personal. Enda minuset är att de blivit lite dyra senaste åren. Man kan enkelt hitta samma varor till lägre priser hos andra butiker, speciellt när det kommer till spel och elektroniska grejer. Förr var de alltid billigast och jag handlade där i första hand men tyvärr inte längre.
Väldigt bra affär även om jag gillade det gamla utseendet med disk betjäning istället för att bygga försäljnings öar mitt i butiken. Kan sakna att de inte längre tillhör de billiga alternativen. Tex tar de 899kr för en PS5 kontroll när flertalet anda kedjor tar 799kr och ingen prisgaranti.
När mitt nummer ropades upp hade jag svårt att komma fram med barnvagnen eftersom butiken var trångt möblerad. Under tiden trängde sig en snubbe in framför mig ”jag ska bara”. Trots att jag fått ögonkontakt med expediten valde han att hjälpa snubben som förstås tog god tid på sig. Jag gick till en butik där personalen respekterar kölappar istället.
Kunnig och trevlig personal. Bra kundbemötande. Rätt prisnivå. Liten men välsorterad butik.
Väntade nästan fyra månader på mitt Ps5 när det va på reperation. Fick betala 2300 kr för ett trasigt HDMI uttag. Ingen kompensation eller ursäkta. Sämst någonsin.
Jag köpte en mobilhållare till bilen, men den höll inte så bra, så jag lämnade tillbaka den till dem och medarbetaren var väldigt hjälpsam, tack.
Bra sortimentet, trevlig personal Dock tar det tid
Kö system är lite flummigt men hade en super trevlig kille som tog emot mig! Skulle rekommendera att beställa hemma och sen plocka upp det. Gör mycket det.
Trevlig och mycket amerikansk inspirerat shoppingcenter. Här finns det mesta men jag saknar high-end affärer. Det mesta går att köpa på nätet. Det som är sämst är restaurangerna. De håller inte jämn standard över acceptabelt. Ägaren till shopping centret borde ställa krav på restaurangerna.
Hur många affärer och butiker som helst. Man kan hitta nästan vad som helst därinne. Trevlig miljö med många caféer och en del restauranger.
Comment on this business

to add Webhallen map to your website;