facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Weekly

Weekly
"Byggmax Rydebäck kan erbjuda allt du behöver till ditt projekt och det till riktigt låga priser. Vi har även trädgård och trädgårdsmöbler samt maskinuthyrning."
Address: Landskronavägen 729, 25730 Rydebäck
Phone: 042-29 88 01
City: Rydebäck
Zip Code: 25730


Reviews
Tomt på hyllor och personalen hälsade inte ens vid kassan. Utan tog bara betalt och frågade om kvitto. Kunde varit bättre.
Hemskt stökig butik, dörren till träavdelning var stängd och bakom stod pallar ivägen så man fick pressa sig igenom. Men det var ok för allt var en röra och dåligt med lister på lager. Inte lönt fråga personalen för dom stod och beklagade sig över att dom inte ville jobba en lördag..
Mitt första besök på Byggmax Rydebäck blev en "aha upplevelse!" Väldigt fin, trevlig och välsorterad butik, betydligt större utrymme såväl inne som ute vilket möjliggör ett stort och brett utbud av allt du behöver för bygge, renovering, hemmafix och trädgård. Byggmax Rydebäck är en förhållandevis ung butik men det känns att personalen funnit rytmen och balansen. De hjälper till med tydlig kunskap och produktkännedom och en lagom stor portion humor på toppen!
Ni finns det även Freetrailer på Byggmax Rydebäck
Upplevde det skräpigt utomhus. Vissna plantor, skräp som blåste omkring. Personalen var trevlig.
Rörligt och inte iordning. Inte många i personalen utan hit går man endast om man vet exakt vad man ska ha och vet att det finns... Konstigt att butiken känns så i koas för att vara så ny.
Den absolut finaste och bästa Byggmax butiken jag någonsin besökt. Gott om plats, bra utbud och inte så opersonligt som Byggmax normalt är.
Rörigt, betalar och ska köra ut. Har då inte fått rätt kod att blippa i läsaren till bommen. Att sedan leta upp rätt person och försöka förklara så det blir rätt, glöm det. Sen att ingen håller ordning på kall lagret gör inte saken bättre.
Mycket trevlig och hjälpsam personal, men osorterat och rörigt.
Billigaste gasolen i stada! Överlag känns Byggmax som underbemannade, men inget unikt för Rydebäck. Men man får trots det god service! Möjlighet för självscanning. Man ska visst även kunna hyra maskiner här. Dock inget jag testat än.
Comment on this business

to add Weekly map to your website;