facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Well Done Eskilstuna

Well Done Eskilstuna

About

Vi gör våra hamburgare från grunden och köper köttet från en lokal bonde. Här lägger vi mycket fokus på färska råvaror. Well done serverar allt från hamburgare till pasta, kebab och sallad. Well done - nånting för alla.Välkomna!

Address: Västeråsvägen 21, 63223 Eskilstuna
Phone: +46702345511
City: Eskilstuna
Zip Code: 63223


Opening Hours

Monday: 11:00 - 15:00
Tuesday: 11:00 - 20:00
Wednesday: 11:00 - 20:00
Thursday: 11:00 - 20:00
Friday: 11:00 - 20:00
Saturday: 12:00 - 20:00
Sunday: 12:00 - 20:00


related searches: Well done eskilstuna menu, Well done eskilstuna reviews
Similar places near
Bastard Burgers Bastard Burgers 1 km Mycket goda burgare. Kom inte dit vrålhungrig dock, kan ta lite tid att gå maten. Vär...
Picasso Gastropub Estd.1989 Picasso Gastropub Estd.1989 2 km Jättegoda pizzor med öl och vin allt till AW-priser.
Western grillhouse & Burgers Western grillhouse & Burgers 2 km Lunch, Middag, Kaffe och Drinkar
Gränden Gränden 2 km Bokning var ingen vidare där behövs det mer lärdom i kundservice. Maten var Okay skul...
Phil's Burger Eskilstuna Phil's Burger Eskilstuna 2 km Beställde mat på foodora från denna restaurang. Äckligaste jag sett och det gick inte...
Burger King, Eskilstuna Burger King, Eskilstuna 2 km Alldeles för lite personal, det var totalt två killar som slet som djur för att få st...
Reviews
Goda men lite små hamburgare Pepper Burger var inte speciellt stark. Crispy chicken var jättebra. Goda strips och mycket dipsås att välja på. Dock lite väl dyrt med 10/st för dippen när dom är så små så man behöver två. Ny favoritdip är Aioli/lime.
Första intrycket för lunch blev mycket bra. Kebabrullen har mjukt och tunnt bröd, samt innehåller inga jalapeños så man får stjälkar i maten. Den hade precis lagom med sås, så det inte blir för kladdigt att äta med händerna. Dryck ingick. Dock inte kaffe. Lokalen är fräsch, men ganska kylig tyvärr.
Nyöppnade vad jag kan förstå. ”Byggde” min egen pizza. Brödet är mjukt och lite fluffigt men ändå tunt. Toppingen är fräsch och välsmakande . Supertrevlig personal.
Grymma pommes Stans bästa? Husets dipsås sådär Hamburgaren mycket god
Alltid svårt att ta över en lokal där flera restauranger öppnat och stängt genom åren. Invändigt har det gjorts en hel del renovering vilket ser bra ut. Utsidan har dock lämnats till fortsatt förfall, asfalten är sliten, ogräs växer fritt osv. Maten kebab/gyrostallrik och kebabrulle får godkänt men inte mer. Kebabrullen var oljig med kladdigt bröd. Dåligt också att ingen sopsorteting tillänpas. Priserna var ändå rimliga vilket var bra.
Kanon att dom har börjat med lunchbuffe. Ren och fint. Synd bara att kunderna inte orkar plocka bort tallrikar och bestick från borden. Men det är klart det får väl mamma göra. Well Done
Så gott. Så bra utbud. Färskt nystekt kött. Mysigt.
Idag var det verkligen en speciell dag. Well done imponerade med en super buffé och gott var det också. Lite bättre smak och då hade jag gett de fem stjärnor. Rekomenderar starkt det . Priset är klart godkänt och dricka ingår. Kommer att bli min favorit matställe.
Inte alls så well done. Det ända som var bra var ett trevligt bemötande.
Mycket goda hamburgare av Högrev Kvalitet. Fresha strips Trevlig personal Lugnt ställe. Borde bara fullsatt alltid. Åk och ät bara. Ni blir inte besvikna.
Comment on this business

to add Well Done Eskilstuna map to your website;