facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wermdö Juvel

Wermdö Juvel

About

Wermdö Juvel är en smyckesagentur som levererar smycken till närmare 200 guldsmeds butiker i Sverige med två av Sveriges bästa säljare. Från syd till nord.



"Vi på WGCC erbjuder en golf och Country Club i unik skärgårdsmiljö med direkt närhet till havet både på golfbanan och vid klubbhuset. Förutom en trevlig 18 hålsbana erbjuds också tennis, pool, gästhamn och en golfrestaurang utöver det vanliga."
Address: Box 1008, 134 27 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 27


Similar places near
Finest Tattoo Gustavsberg Finest Tattoo Gustavsberg 1 km Välkomna!!
Reviews
En av Stockholms finaste banor. Riktigt hög kvalité på både greener och fairways. Omklädningsrummet håller Världsklass. Klubben kan ha Sveriges trevligaste stämning. Mycket charmig, kunnig och hjälpsam personal befolkar restaurang, shop och reception. Liten men välsorterad shop. Väldigt fin miljö. Supertrevligt med poolområde vid restaurangens veranda och bar. Vällagad och god lunch. Skönt att man kan komma med egen båt till klubbens brygga. Bra range och puttinggreen. Gott om parkering i närområdet. Totalt sätt ger det full pott, fem stjärnor.
Supertrevlig personal. Underbart ställe. Fantastisk utsikt över vattnet. Finns bryggor om man kommer med båt. Gratis parkering för bilar. Bra mat och priser. Här kan man även hyra in sig för event, kalas, fest eller bröllop.
Banan är en av Stockholms bästa höstbanor om det inte regnar. Tycker det har blivit väldigt mycket bättre mat med dom nya krögarna! Väl värt ett besök från alla kringboende. Åt deras kalvytterfilé ikväll, hade bara pommesen varit lite mindre friterade hade det varit ruskigt bra men själva kalven, rödvinsskyn och tryffelsmöret var helt perfekt!
Härlig stor terrass med utsikt mot vattnet. God mat under stora markiser. Superskönt!
Maten, miljön och servicen är tveklöst femstjärnig!
Svår bana när man inte spelat den tidigare. Dolda hål, lutande fairways, kort till svårigheter bakom greener. Värd att spela men skicket är inte värt pengarna.
Det är vackert utomhus med utsikt mot vattnet lunchen kostar 125kr men det är synd man inte kan ta fika där men det är en fin golf banor så om man är intresserad av spela golf så det är värt ta en titt på stället vet ej vad det kostar spela ha en trevlig dag
Fantastisk fint belägen golfklubb med utsikt över havet. Klubben är en sk countryclub och har utöver golfen även pool och tennisbana och snart även padelbana. Egen brygga för de som kommer med båt. Restaurangen har fått ny ledning och det är jag glad för då jag var här för några år sen och blev missnöjd. Nu ska den enligt min son ha blivit 'superbra'. Banan är kuperad och välskött. Rekommenderas.
God mat, billigt, bra service, snyggt, elegant. Det kommer bli fler besök. Det har vi kommit överens om. Många tack! Ses snart igen.
Härligt lugnt och bra stämning, väldigt trevlig personal som är väldigt serviceminded. Restaurangen serverar mat i toppklass. Vi kommer självklart att komma tillbaka.
Comment on this business

to add Wermdö Juvel map to your website;