facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Westerqvarn

"Ställplats för husbilar håller öppet året om. Vedugnspizzerian, julbord och glassbar samt alla magiska konserter är säsongsbetonat!Läs gärna mer på vår hemsida för den mest aktuella infon"
Address: Mölntorp, 734 93 Hallstahammar
Phone: 0220-406 88
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 93



related searches: Åsby Hem Trädgård, Åsby Hotell, Färna Herrgård, Västerås Officersmäss, Limone Västerås, Agrill, Falkenbergska Kvarnen
Similar places near
Brukshotellet Brukshotellet 8 km Ska du bo på Hotell åk hit! Helt otroligt bra. Vilken PERSONAL ingenting är omöjligt....
Reviews
Det var absolut den sämsta och väldigt dåligt mat! Det va absolut inte värt priset ”för lite mat ”Vi var 5 personer och vi tog 4 pizza och en grillad kyckling! Kyckling var typ att de hade köpt på Ica och med lite sallad och potatis, det stämde absolut inte med den som stod på menyn! Pizzan var för lite och inte allas god Här tappar ni en kund Tack o hej - kommer aldrig tillbaka och ej rekommenderar
Jag stod på deras ställplats med min husbil. Hälften av platserna har el och hälften inte ungefär. Kan förbokas på nätet. Men vid förbokning tillkommer en avgift på 40 kr. Plats med el kostar 240 kr/natt. En trevlig ställplats på gräs. Långt ifrån den sämsta jag stått på, men inte heller den bästa. En helt normalt bra plats. Trevlig omgivning. Lugnt och skönt! Kan dock tänka mig att det är mer röj, tjo och tjim under högsäsong och vid evenemang.
Ställplatser ok, åt pizza handskalade räkor var det inte, de hade glömt beställa vinet vi önskade, servitrisen jätte trevlig.
Ställplats. El finns. Lungt o fint. Några platser på grus, resten gräs. Lurigt om det regnat mycket.Plats: 4/5
Trevlig lokal och god pizza. Du kan även köpa glass här. Bra med sittplatser.Rum: 4/5
Trevlig miljö i en gammal kvarn. Fick eget bord helt alena och åt en god wallenbergare och smaskig glass och bär till efterrätt.
Trevlig lokal, omgivning och personal. Mycket god pizza. Lite dammigt kanske om man sitter längst ut närmast vägen.Tjänst: 4/5
Åt pizza. Handskalade räkor var det minsann inte. Frysta blöta, smakade ingenting.
Westerqwarn låg nära en å . En vacker plats och Där det en gång i tiden hade byggnaden hade varit en kvarn där dom malde mjöl i kvarnen. Mat och dryck: Det var jättegoda pizzor som var vedeldade pizzor. Till och med min äldsta dotter åt upp kanterna på pizzan. Och vi fick bra service och bra bemötande av personalen. Dit ska man gå och äta pizza flera gånger. Fint ställe som låg nära en å som flöt förbi.
Julbord med kollegorna igår: Allting smakade jättebra, allt man önskade fanns där, föredömligt uppmärkt avs gluten och laktos. Trevlig personal och inte minst den vackra byggnaden och känslan den för med sig. Rekommenderas varmt! Men vad jag saknar fordonsträffarna där på sommaren!
Comment on this business

to add Westerqvarn map to your website;