facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wetlandi

Wetlandi

About

Turistföretag i Bromölla, nordöstra Skåne.

Story

Kanotuthyrning - Turistpaket - arrangemang.
Våra värderingar: Roligt - lokalt - hållbart.

Address: Olofströmsvägen 117-11, 295 94 Näsum
Phone: 0735314314
City: Näsum
Zip Code: 295 94


Reviews
Helt fantastiskt och riktigt lätt att ta sig till även om man ej har bil! Bra information och fina kanoter, utrustning, toaletterna är också värda att nämna! Tack för fantastiskt upplevse Håkan på Wetlandi! Vi kommer garanterat tillbaka!
Mycket trevliga plats att promenera, ror med båtar och grilla ställe.
jättemysigt att paddla där finns också många öar man kan stanna på och sätta sig och fika men även någon brygga ifall man vill bada
Trevligt bemötande från personalen. Vi fick skjuts till startpunkten för vår tur, någon mil från Wetlandi, väldigt smidigt när man kört dit. Bra rutt med lagom mycket hinder, inga stenar. Vi stannade på en jättefin rastplats på en av öarna i sjön.
Ringde i somras i sista stund och ville hyra en kanot,fick veta att man behövde boka minst 2 dagar innan. Men som räddare i nöden så lyckades dom lösa det och jag kunde hyra mig en kanot samma dag,något jag verkligen uppskattade nästa gång ringer jag i tid . Paddlade Holjeåleden,det var som att paddla o ett svenskt Amazonas,vilket jag starkt kan rekommendera. Tack för den underbara personalen som gjorde så att jag fick uppleva denna dag trots det korta varslet.
Toppeneftermiddag med ungarna och vovven... :-D Vi hyrde en kanot och fick en spännande paddling i Holjeån som följdes av en kortare paddling till Kalvön för lite grille. Rekommenderas!
Mycket trevlig och härlig tur i ån. Kan starkt rekommendera detta
Mycket bra. Trevlig plats att vara på.
En pärla vid Ivösjön. Lägg ner din båt, hyr en kanot eller bara njut. Är du intresserad av lite mer äventyr på sjön, erbjuder Wetlandi, kanotturer där kanoter läggs i på ett flertal olika platser längs med Holjeån, eller i Ivösjön. Du bestämmer din egen nivå, dagstur eller flera dygn. Kontakta Wetlandi, via hemsidan för ditt eget äventyr. Högsäsong idag, söndag i augusti, stannade för en liten glasspaus.
Comment on this business

to add Wetlandi map to your website;