facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wetterhälsan

Wetterhälsan

About

Wetterhälsan - Hela Jönköpings vårdcentral!

Story

Ingår i vårdvalet i Jönköpings läns landsting.

Address: Batterigatan 9, 55305 Jönköping
Phone: +46102426677
City: Jönköping
Zip Code: 55305



related searches: wetterhälsan vaccination covid-19, Wetterhälsan Digital, Wetterhälsan covid test, Wetterhälsan Jönköping, Wetterhälsan A6, Vårdcentral Jönköping, Drop-in covid test Jönköping, Covid test Jönköping
Similar places near
Läkarhuset Läkarhuset 2 km Supertrevliga personal, lagom väntetid, läkarna och sjuksköterskorna lyssnar noggran...
Reviews
Nån gång har de varit bra, det sista året blev det bara chattande. Jag kontaktar er för att boka läkartid, inte chatta med sköterskor. Jag får återkomma till chatten under hela dagen för att påminna att svara i ärenden. Felaktiga diagnoser och jag får återberätta hela journalen vid varje kontakt för att komma på rätt spår.
Otroligt dåligt bemötande. Nekat mig vård flera gånger och säger att jag ska gå privat och betala för saker som ska ingå i primärvård. Ifrågasätter man får man snäsiga svar och personer som avslutar chattar och lägger på luren innan man hinner svara. ENDA anledning till att det inte blir en stjärna är för att en läkare som nu inte jobbar kvar där längre hjälpte mig i resan att få hjälp med min endometrios väldigt mycket.
Helt värdelöst, man blir otrevligt bemött både i telefon och i chatt och hinner knappt få in ett ord innan man blir avfärdad och de lagt på. Rekommenderar ingen denna vårdcentral
Förstår varför dom vill använda digital kontakt och chatt-så mycket lättare att avfärda patienter då utan att det tar upp besökstid. Praktiskt! Erbjuds ingen läkartid utan bara chatt där man blir väntandes ett par timmar på svar. Rekommenderar ej!
Alltid bra bemötande, trevlig och kunnig personal. Gör gärna det där lilla extra, tar extra prover osv. Har alltid känt mig nöjd och glad när jag kommer ut från Wetterhälsan
Om jag kunde sätt minus stjärnor så hade jag det. Er verksamhetschef nekade min släkting vård, i år och år så hade dem ont, med bara svaret att dem var orolig och skulle lugna ner sig. Nu har min släktingtack vare andra läkare blivit korrekt diagnostiserad, men med cancer. Dem har 2 år. Att ni vägrat ta min släkting på allvar och ta deras smärtor på allvar är anledningen till att det inte finns någon återvändo. Ni har gjort det största misstaget en vårdare kan göra, ni har skickat någon till döden.
Ni nekade min mormor rätt vård, läkaren satte fel diagnos och vägrade skicka henne vidare trots påtalad smärta och oförmåga att äta ordentligt sedan lång tid tillbaka. Sa att den svåra smärtan kom på grund av oro, och att hon skulle lugna ner sig. Nyligen fick vi den rätta diagnosen, cancer. I bästa fall två år kvar att leva. Vägrar Wetterhälsan och råder alla att byta till någon annan vårdcentral snarast!
Min dotter hade fått något i ögat på skolan och skolsköterskan var dessvärre inte där just när det inträffade hon är där 1 timme om dagen, så vi blev skickade till vår vårdcentral. Tyvärr visste vi inte vilken det var så vi åkte till hälsan som så gärna skulle hjälpa oss tills de såg att vi inte tillhörde dem, så de skickade oss till wetterhälsan. Vi åkte dit direkt, såg inget speciellt på hemsidan mer än att det var öppet. Väl där gör det väldigt ont och dottern gråter hysteriskt och klagar på smärta i ögat. Vi tar en lapp och skall anmäla oss i reception var på denna konversation fortskrider: -WH:"Hej", - "Hej, min dotter har något i ögat som gör väldigt ont, kan ni hjälpa oss eftersom skolsköterskan inte var på plats", -WH:"Har ni beställt tid?", -"Nej, det hände precis nu!", -WH:"OK, såg ni lapparna om Corona?", -"Nej, tyvärr", -WH:"Då får ni åka hem och boka en tid för jag kan inte se här vad som är ledigt tyvärr.", -"Men hon har ju ont i ögat!", -WH: "Ja men så är reglerna nu under Corona".....det slutde med att vi åkte till apoteket och köpte öronspolning så vi kunde använda gummibälgen till att spola i ögat. Ögonlocket hänger och det är märkbart svullet under några dagar, efter någon vecka börjar det se bra ut igen. Ni får dra er egna slutsats!
Mycket otrevligt bemötande av de som tar blodproven, exakt samma som första gången. Nästa gång kommer jag att göra offentlig klagomål till VC s ansvariga. Gillar man inte sitt jobb behöver det inte utgå över klienter!
Ringde för att välja som ny vårdcentral då jag flyttat till Jönköping. Väldigt otrevligt bemött i telefon så nej tack. Väljer helt klart annan vårdcentral..
Comment on this business

to add Wetterhälsan map to your website;