facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for White Rice Musik Pub Tyresö

White Rice Musik Pub Tyresö

About

White rice Musik Pub - Event - Karaoke - Trubadur - DJ

Address: Östangränd 17 TYRESÖ CENTRUM, 13540 Tyresö
Phone: 087124480
City: Tyresö
Zip Code: 13540


Reviews
Trevlig personal, bra mat och du kan även se en match här.
White Rice Asian Kitchen är en resturang som erbjuder dig det som namnet tydligt säger ris och mat ur det Asiatiska köket. Maten är bra och servicen likaledes samt att prisnivån också är acceptabel. Rent och snyggt och personalen är trevlig och rask.
Lite trist mat för det pris man betalar och personalen är lite trötta och inte så uppmärksamma. Mest folk som vill dricka öl där.
Bra läge i centrum. Här är alltid gäster vid lunchtid. Buffén ser väldigt smaklig och inbjudande ut. En härlig inglasad del på utsidan av centrum skapar mycket ljus.
Ett av det bättre ställen jag ätit på. Allt smakar väldigt bra, det finns många olika rätter att välja på, inklusive sushi, och personalen är mycket trevlig och professionella. Rekommenderar starkt om man letar efter ett bra lunchställe i Tyresö trakten.
Buffén är densamma som alla andra kinesiska thaihak där smakerna anpassas efter svenska smaklökar och inget som jag nånsin stött på nere i asien, mycket kokosmjölk och det vanliga utbudet som varken är bu eller bä.
Bra lunch och trevlig personal och dom håller rent
Superfräsch asiatisk lunchbuffé. Även buffésushi som håller helt OK kvalité vilket jag aldrig stött på någon annanstans. Utan utmanare den bästa asiatiska maten i Tyresö.
Mysigt miljö,god mat och väldigt trevlig personal.
Comment on this business

to add White Rice Musik Pub Tyresö map to your website;