facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for White Trail Adventures

"White Trail Adventures offers a wide range of outdoor activities in Kiruna, Swedish Lapland.Discover Lapland´s wilderness in an unique way! Travel by dogsled through snow covered forests and over frozen rivers and lakes. Enjoy the atmosphere and silence of this unusual way of traveling.Or on a snowmobile tour, the more modern and faster way of discovering the huge, wide and beautiful wilderness of Swedish lapland. Discover the taiga and tundra areas and enjoy regions far away of civilization."
Address: 163 Kauppinen , Kiruna 981 92, BD, SE
Phone: +46 73 046 93 04
City: Kiruna
Zip Code: 981 92



related searches: White trail adventures kiruna tours, White trail adventures kiruna reviews, Kiruna Adventure, Arctic Dogsled Adventure AB
Similar places near
Kiruna Dogsled Kiruna Dogsled 905 meter
Reviews
Vi hade en fantastisk tur. Tack så mycket
Enkelt och charmigt boende, mycket hjälpsamma och tillmötesgående.
Bra service, bra mat kul upplevelse!
Tack pojkar och flicka från Belgien bra jobbat
En oförglömlig upplevelse. Utmärkt organisation av White Trail Team, riktigt trevliga människor. Vi kommer tillbaka.
En riktig femstjärnig upplevelse! Vi visste inte vad vi skulle förvänta oss i Kiruna, svenska Lappland... två tjejer 8 och 11 och vi gjorde en tredagars hundspannstur i april. Vi hittade massor av snö, glada hundar som var villiga att dra släden och familjevänliga guider. Våra tjejer fick sin egen pulka och var så stolta. Det är det enkla och äventyrliga livet som ger lycka. Daniela och hennes team gjorde ett utmärkt jobb med att organisera allt - tack så mycket!
Jag var på WTA i en vecka och det var en otroligt bra upplevelse! Alla guider var mycket vänliga och hjälpsamma. Min höjdpunkt var natten i vildmarksstugan! Tack för denna oförglömliga tid, jag kommer gärna tillbaka!
Jag gjorde en 5-dagars tur med hundsläden och är supernöjd. De är alla super vänliga och hjälpsamma. Hundarna är väldigt folkorienterade och vänliga. Allt var välorganiserat och maten var utsökt. Boendet är lika bekvämt som det är rent.
Mycket passionerat team. Vår förare Martijn gjorde resan med hundspann till en oförglömlig upplevelse. Hans kunskap, erfarenhet, kärlek till gästerna och till hundarna har säkerställt detta till 100 procent. Jag kommer definitivt tillbaka! Stack
Vi tog en skotertur. Vi var bara 4 personer min grupp. Yann, vår guide, var bedårande. Vi åt en mycket god måltid stekt potatis och renkött, muffins till efterrätt i deras fantastiska stuga i skogen nära en frusen sjö. Vi valde 5h utflykten och körde snöskotrarna genom vackra landskap i ca 2h - 2h30. Det var häftigt.
Comment on this business

to add White Trail Adventures map to your website;