facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wida Bil AB

About

Välkommen till Wida Bils Facebook sida

Story

Välkommen till Wida Bils facebooksida.

Vi är specialister på dragkrokar och släpvagnsreparationer.
Företaget har funnits sen 1963 och lagade i begynnelsen bilar men allt eftersom efterfrågan på dragkrokar och släpvagnar ökade under 70-talet så övergick företaget alltmer till att specialisera sig på den biten.

Vi är märkesoberoende och reparerar släpvagnar, husvagnar och hästvagnar av alla märken och typer.

Vi säljer flakvagnar från 4p och Fogelsta.
Båtvagnar från Thule och Aluminiumsläp från 3s.


Våra dragkrokar levereras av Monoflex, Thule och Brink.
Vi har även dragkrokar till husbilar och dom levereras av Alko-kober

Vi monterar även motorvärmare från Calix.

Har du en husvagn och tycker det är jobbigt att backa in den på uppställningsplatsen på campingen så kan vi montera Movers på den. Med Movers på vagnen kan du bekvämt stå bredvid vagnen och parkera den med en fjärrkontroll.




"Tel: 031-575015Trankärrsgatan 26, 42537 Hisings-KärraMail: [email protected] historik:Wida Bil AB startades för ca 60 år sedan och har monterat dragkrokar sedan dess. Började i ett garage i Långedrag och flyttade sedan till gamla tändsticksfabrikens lokaler i Mölndal. Sedan 1980-talet finns Wida Bil AB i Tagene industriområde och verksamheten har kompletterats med släpvagnar och motorvärmare."
Address: Trankärrsgatan 26, 42537 Göteborg
Phone: 031575015
City: Gothenburg
Zip Code: 42537


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Wida bil ab review, Wida Bil omdöme, Wida bil öppettider, Blocket wida bil, Släpvagn, Kåpa till Fogelsta, WHEELY Duo trailer, Stödben husbil
Similar places near
AstraZeneca Snäckviken AstraZeneca Snäckviken 363 km Varför restar ni Nexium?
Reviews
Lurendrejeri - rekommenderar inte Wida Bil Frågar om kostnader att justera bromsar på släp, jobb som de gör dagligen, får rådet att "kom förbi så får vi kika på den så ska du få ett prisförslag" men informerar inte om kostnader. Vill utföra arbete som inte behövs enligt besiktning och som jag inte efterfrågar.
Jag känner mig grundlurad av Wida Bil AB. Wida Bil meddelade inte att de alltid tar ut en avgift för kostnadsförslag på 1000 kr. När jag inte ville gå vidare med föreslagen offert fick jag veta att det skulle kosta 1000 kr att avböja - något jag inte fått veta innan eller förväntade mig. En medarbetare på Wida Bil ansåg arrogant och med en överlägsen attityd att jag borde ha förstått det själv och att Wida bil AB minsann inte arbetar gratis. Notera att jag aldrig nekade betalning utan endast ifrågasatte att ingen meddelat mig om avgiften, trots det blev stämningen dålig och medarbetaren otrevlig. Efter att själv undersökt problemet lite närmare inser jag att kostnadsförslaget ifrån Wida Bil dessutom är oskäligt högt och att de inte behövde få släpet till sig för att lämna det kostnadsförslag som de gjorde. Kort summering för dig som inte orkar läsa allt. Undvik Wida Bil, i alla fall om du inte vill ha oväntade utgifter.
Fick en tvåa på besiktningen. Byte påskjutsdämpare. Avtalade tid och lämnade in husvagnen. Snabbt och bra utfört byte av dämpare. Plus lite annat. Dessutom efterkontrollen på besiktningen fixade de. Trevlig och bra personal. De kunde sitt jobb.
Hej. Gud va bra Wida Bil är. Jag är skjut nöjd med bemötandet med butikspersonalen. Dom hjälpte mig väldigt bra. Jag rekommenderar verkligen Wida Bil AB
Grymt proffsiga och trevligt bemötande. Jag behövde snabb hjälp med däckskifte och de löste det utan problem. Rekommenderas!
Lämnar våra släp på Wida, alltid varit Nöjda med både service och köp av släpvagnar. Prisvärda jämfört med konkurrenterna. Rekommenderas starkt. St målarservice AB.
Servade vårt husvagnschassi. Proffesionellt mottagande och väl utfört arbete. Vagnen är som ny, allt uppsmörjt och övergånget. Känns tryggt för framtida utflykter. Mycket rimligt pris!
Lurendrejare! Dem skulle ha över 7000kr för att montera ett drag. ”Det tar hela dagen” sa dem. Teknikern jag pratade med berättade hur svårt det var och att värmegolv mm kunde paja när man borrar i golvet. Man borrar inte i golvet...såklart. Det tog mig exakt 2 timmar att få dit det. Första gången jag gör ett sådant jobb. Är ingen mekaniker heller. Bedrägeri!!!
Fantastiskt duktiga och jättebra service av butikspersonal
Både servat och köpt släpvagnar, hjälpsamma, bra service och kunskap, vi är helnöjda. Christian/Göteborgs Stubbfräsning
Comment on this business

to add Wida Bil AB map to your website;