facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Widegrens Gård AB

Widegrens Gård AB

About

På Gotland odlar vi ekologiska morötter, potatis och lök. I vårt eget packeri tvättar, sorterar och förpackar vi vår odling till kunder i hela Sverige.

Story

Widegrens Gård ligger i Atlingbo socken mitt på Gotland. Företaget är specialiserat på ekologisk odling av morötter och potatis.

På Gotland finns mark som är mycket lämplig för att odla morötter. Morötter som odlas där blir särskilt goda. Allra godast blir de som odlats med kunnighet och omsorg i varje detalj. Som Widegrens morötter.

Morötterna som kommer från oss är välsmakande, välformade och fräscha. Vi levererar nypackade morötter sex dagar i veckan i kylbil. Vi har egna kyllager och eget packeri.

Välkommen att stifta närmare bekantskap med oss och vår odling. Du alltid välkommen att besöka oss,slå en signal så förklarar vi vägen. Vi vill ta lika väl hand om våra kunder som om våra produkter.

Mission

Under varumärket Widegrens Gård skall vi sälja ekologiska rotfrukter och förädlade livsmedelsprodukter med anknytning till vår gård.

Vi startade vår ekologiska odling 1987 och har sedan dess år efter år utökat både odlingen och vår egen kunskap. Vår långsiktiga målsättning har sedan starten varit att helt utesluta kemiska bekämpningsmedel och konstgödning.Hela vår gård och egen odling är sedan 2011 omlagd eller under karens till ekologisk KRAV certifierad odling.

Products

Ekologiska Morötter
Ekologisk Potatis
Ekologisk Lök
EkologiskSpannmål
Ekologiska Oljeväxter
Ekologisk Morotsmarmelad

Address: Atlingbo Lilla Björke 703, 62240 Roma (Gotland)
Phone: 049854080
es.snergediw@ofni
City: Romakloster
Zip Code: 62240


Opening Hours

Monday: 07:00 - 16:00
Tuesday: 07:00 - 16:00
Wednesday: 07:00 - 16:00
Thursday: 07:00 - 16:00
Friday: 07:00 - 16:00


related searches: Widegrens Gård sommarjobb 2023, Morotsodlare Gotland
Similar places near
Café Grönhagen Café Grönhagen 5 km Supertrevlig och tillmötesgående personal, vackert och inbjudande café, bra utbud och...
Gotlands Skördefestival Gotlands Skördefestival 6 km Gotlands Skördefestival firar den gotländska skördetiden under dagarna två!
Comment on this business

to add Widegrens Gård AB map to your website;