facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wild Chili Brunna

Wild Chili Brunna

About

Wild Chili koncept bygger på att erbjuda bra mat och dryck i en väldesignad och avslappnad miljö. Maten & drycken är hjärtat i vår restaurang.

Address: violinvägen 2, 19637 Kungsängen, Sweden
Phone: 08-58166660
City: Kungsängen
Zip Code: 19637



related searches:
Reviews
RIKTIGT god mat, har inte ätit sån god mat på länge, servicen var hur bra som helst en trevlig kille i kassan och snabba var dem!!!! Rekommenderar STARKT!!!!
Maten är god och trevlig personal. Önskar bara att de plockade bort disken från borden oftare.Mat: 4/5
Samma tråkiga mat och upplägg på tallrikarna sedan restaurangen öppnades för typ 10 år sen. Det är inte ett vinnande koncept att ha samma meny hela tiden. En bra restaurang med matintresserad personal och bra kockar byter ut menyn åtminstone 1 gång per år. Men ja. Har man både thai, grill osv så är man inte vidare bra på det man tillagar. Ju fler rätter på menyn ju sämre mat. Det är en omöjlighet att lägga ner kärlek på matlagningen om menyn är flera sidor lång.
Fin inredning. Ren toalett. Helt okej mat. Tänkte beställa en vegansk gryta men de kunde de inte fixa så blev en stekt ris som var mycket mer ris än grönsaker. Beställde en Boston Lager, fick en Bistro Lager... Hade jag vetat det hade jag beställt annorlunda. Trevlig personal men verkade inte som att de riktigt lyssnade. Morsan säger att det är ett bra ställe som hon gillar så kanske var en dålig dag bara. Skulle prova igen ifall jag var förbi och hoppas att det var bättre.
Jättegod & Vällagad Lunch till vettiga priser Värt att besökaMat: 5/5
Beställde och hämtade en Caesarsallad. Den var trött. Salladen var ett gränsfall, bruna kanter, kall kycklingfilé och kall bacon allt skivat och placerat i en hög. Till detta en skivad tomat, lite skivad gurka och paprika. Underligt nog blåbär och hallon i ett hörn? Smaklöst, blekt, inget att återkomma till.
God, fräsch o vällagad mat.Mat: 5/5
Alltid god mat och trevlig personal. Jag är glad att restaurangen har överlevt coronan! Det har haft samma maträtter på menyn i flera år men det är vinnande kombinationer. Jag drar tyvärr av en stjärna för att min favoriträtt, fläskfilén, numera bara finns i stor portion. Det är alldeles för stor portion för en person.
Trevligt ställe super bra mat
Rejäla portioner och smakade gott. Vill komma åter.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Wild Chili Brunna map to your website;