facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wild West Steakhouse

Wild West Steakhouse

About

Wild West Steakhouse är öppet året runt och vi har fullständiga rättigheter.

Story

VÄLKOMMEN

Företagsfest. Kick off. Möhippa. Bröllop. Födelsedagsfest. Jubileum. After Work för större sällskap. Allt i genuin vilda västern miljö. Amerikanska mäträtter, shower & happenings.

Vi bjuder på häftiga dansshower och trubadur varje vecka, tor-lör!


MATEN

Maten på Wild West Steakhouse görs i amerikansk stil, stora tallrikar med mycket och god mat. Vi röker våra egna Barbeque Blues Ribs och grillar allt kött till perfektion- allt från kyckling och fläskfilé till favoriterna oxfilé och äkta bisonkött. Vår största biff väger hela 1 kilo!

Efterrätterna har även de en amerikansk touch. Vad sägs om Tobleronefondue där du kan doppa färska jordgubbar, melon, ananas, maränger och marshmellows?


INFORMATION

Wild West Steakhouse är öppet året runt och vi har fullständiga rättigheter. Det är helt gratis att besöka restaurangen och uppleva de shower och den atmosfär som vi bjder på hos oss. Vi har plats för ca 500 sittande gäster. Restaurangen ligger i anslutning till Halmstad Äventyrsland men har även entré mot Östergårdsvägen för de som inte är besökare på Halmstad Äventyrsland.


AKTIVITETER

Shower och happenings spontant eller planerat bjuds det på inne på Wild West Steakhouse. I saloonen bjuds det ibland på Can Can. När ni äter och dricker kommer ni garanterat att möta några olika vilda västern karaktärer som spelas av vår serveringspersonal.

Musik och artister kommer att uppträda året om. Se gärna annons i media eller här på vår hemsida när och vilken/vilka som kommer på besök.

Utmana dina vänner i 3-kamp med Bågskytte, Pilkastning och Gevärsskytte. Eller varför inte bullridning?

Address: Gamla Tylösandsvägen 1, 302 93 Halmstad
Phone: 035-21 02 02
City: Halmstad
Zip Code: 302 93



related searches:
Similar places near
Wild West Steakhouse, Halmstad Wild West Steakhouse, Halmstad 3 meter Riktigt bra ställe för olika tillfällen. Man får vad man betalar för, helt klart värt...
Kolgrill Mardin Kolgrill Mardin 3 km allt vi har ätit var otroligt gott. Kött, rullar, bröd och Mezza var super Snabb ser...
Pierre's Video Quiz Pierre's Video Quiz 3 km Pierre´s VideoQuiz är en quiz om populärkultur på The Fox & Anchor i Halmstad, där fr...
O'Learys O'Learys 3 km Lite dålig service eller koll på om vi var nöjda med mat o dricka eller om vi önskade...
Pizza Hut Pizza Hut 6 km Medioker, mycket på tallriken men känns verkligen som en "matkedja"
Reviews
Riktigt bra ställe för olika tillfällen. Man får vad man betalar för, helt klart värt pengarna. Kan bli något högljutt vissa kvällar när det är dans och trubadur, men det är överkomligt. God och varierad meny.
Det var stökigt i början med att ta julmat ingen organisation tex nu bord ett men jösses vilket gott käk de lagar och det blev bara bättre under kvällen jätte bra coverband
Väldigt god mat o dricka! Dem snålar inte på maten direkt. Fick även dans o musik från uppträdande
Galet bra mat dennas gång. Jag och frugan beställa en shareplate men tog oss inte igenom den . Otroligt mycket mat
Wow!!! Jätte trevligt och mysigt! Verkligen helt underbar mat, samt riktigt roligt med 3 kamp efter! Rekommenderas!
Mycket god mat och trevlig personal, rekommenderas...
Trevligt resturang. Bra meny. Ribs va mycket goda. Kyckling va tyvärr torr. Bordsplacering va bra med tanke på Covid-19.
Åkte en timme för att uppleva denna restaurang och kändes inte som den levde upp till dess rykte. Mitt sällskap kom dit, satt ned, beställde dryck, när vi sen ska beställa maten, då visar det sig att ribsen är slutsålda fast dom bara har haft öppet en timme på kvällen. Detta samtidigt som ribsen är i princip halva menyn, sen verka mycket innehålla aioli-dipp, varje rätt inkl vitlöksbröden kom med denna dipp, hade varit kul att kunna byta ut och istället för "dollar fries" var det klyftpotatis, även något det inte sades nåt om. Dessutom glömdes förrätterna, sen så har dom maskiner för ungarna som kostar 10 kronor, problemet är att restaurangen är kontantfri och växelmaskinen ur funktion. Maten var annars helt okej, samma standard som om man gått till Harrys eller annan sportrestaurang. Vill även tillägga, min pappa har pratat varmt om denna restaurang och även tagit med sig deras gamla menyer gratis hem. På deras gamla meny hade dom hur många rätter som helst i jämförelse med deras nya som är väldigt begränsad.
Super trevligt ställe med en riktig wild West stämning.
Bra western känsla på stället, maten var meddelmåttig.
Comment on this business

Directions to Wild West Steakhouse with public transportation


Halmstad Rosengränd 110 meters
3
330
Halmstad Brottet 160 meters
1
3
330
5

to add Wild West Steakhouse map to your website;