facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Wilhelmssonsbil

About

Välkommen till Wilhelmssons Bil!
Vi har lång och gedigen erfarenhet av att sälja och köpa husvagnar husbilar.Vårt motto har alltid varit att erbjuda våra kunder husvagnar husbilar bilar av bra
kvalité till rätt pris och göra våra kunder nöjda.

Story

Välkommen till Wilhelmsson bil! Vi har lång och gedigen erfarenhet av att sälja och köpa bilar. Vårt motto har alltid varit att erbjuda våra kunder bilar



"Välkommen till oss på Wilhelmssons Bil!Vi har lång och gedigen erfarenhet av att sälja och köpa husvagnar husbilar.Vårt motto har alltid varit att erbjuda våra kunder bra kvalité till rätt pris och göra våra kunder nöjda.Är ni behov av en ny husvagn eller husbil så är ni varmt välkomna att kontakta oss."
Address: Symmetrivägen 20, 19637 Kungsängen, Sweden
Phone: +468340025
City: Kungsängen
Zip Code: 19637


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Caravanhallen, Lindströms Husbilar, Husvagnar Västerås
Similar places near
Bilia Bilia 999 meter Läste omdömena och förväntade mig ingen direkt service, men blev inte bemött på ett b...
Knivsta Motor AB Knivsta Motor AB 1 km Ledverket AB levererade 71 Watt Philips LED strålkastare ljud till fothörna. Ljust de...
Reviews
Vi köpte en husvagn Adria 2017 av Robert på Wilhelmssons Bil i Kungsängen. Vi märke på väg ner mot Öland att vi hade ett läckage i en vattenslang. Kontaktade företaget som hade en kontakt i Kalmar som kunde ordna allt. Vi bestämde oss för att ordna allt när vi kom hem igen då det var helg. Robert ordnade en servicetid redan samma vecka som vi kom hem hos en lokal och auktoriserad firma. Det visade sig att duschblandaren var sönder. Allt var utbytt på några timmar och fukttestat igen. Wilhelmssons Bil betalade för allt. Toppenservice!! Använder oss gärna av Robert igen nästa gång vi ska köpa husvagn.
Vi köpte en husvagn, Solifer av Robert på Wilhelmssons Bil. Vi uppskattade verkligen att vi i lugn och ro kunde titta på vagnen själva. När vi sedan var klara fick vi den hjälp vi behövde. Mycket trevligt bemötande och avslappnad affär. När vi sedan kom hem såg vi att vattenpumpen var sönder. Robert skickade en ny direkt. Rekommenderar verkligen Wilhelmssons Bil.
Köpte min första husbil här av Robban. Då det var några fel fick jag lämna in den på verkstad och han stod för kostnaden. I samband med detta upptäcktes en fuktskada. Då fick jag snabb hjälp av Robban att få detta åtgärdat! Mycket lätta att få kontakt med samt aldrig några problem med att få hjälp med problem som uppstått
Trevlig personal med ett litet udda ställe. Deras utbud består utav flera äldre modeller av husbilar och husvagnar. Perfekt för mindre fixer-uppers dvs inte vrack utan bara gamla. Personalen har t.om sina egna bilar här som de fixar upp.
Vi köpte vår första husbil av Robban i maj ifjol. Väldigt snabbt kändes det rätt att köpa av honom, förtroendeingivande, lättsam, personlig - minsta lilla vi påpekade fixade han eller gav tips och förslag på vart vi kunde vända oss. Robban gjorde verkligen allt för att vi skulle bli nöjda och det blev vi. Nu säljer vi tillbaka vår Husis till honom för att köpa en modernare och trots att vi hittat en ny husbil på annan firma finns han där för oss som bollplank. Ska du nån gång köpa ett fritidsfordon så gör det av Robban!!
Jag fick mycket bra och proffsig hjälp med att sälja min husbil på alla sätt. Med tanke på allt som ingår i förmedlingen tycker jag att avgiten var mycket rimlig och prisvärd-
Åkte 40 mil för att köpa en husvagn som lovade i annonsen vara fukt testad. När vi kom dit upptäckte vi fukt i husvagnen och inget köp genomfördes. Tråkigt att de inte kan sitt arbete. Kostade oss både tid och pengar helt i onödan.
Kommer dit för att titta på en husvagn och möts av en stängd å låst grind även fast det står på hemsidan att det ska vara öppet. Ringer det telnr som står på hemsidan flera ggr men inget svar. Har åkt tio mil onödan och kommer inte köpa någon husvagn därifrån.
Helt klart bästa stället att köpa husvagn på! Vi kommer alltid vända oss till Wilhelmssons Bil när vi ska köpa/sälja husvagn! Superbra service och trevlig personal!
Köpte nyligen en husbil av företaget, hade problem med att få igång värmen och kylen, ringde företaget och dagen efter till verkstaden som åtgärdade problemet. Några dagar senare tog vattnet slut pga att kranen till duschen inte stängde helt. Kontaktade företaget igen och blev hänvisad till en verkstad nära där jag bor som kommer byta kranen. Mycket bra service och bra bemötande.
Comment on this business

Directions to Wilhelmssonsbil with public transportation


Vibystigen 290 meters
558
558X

to add Wilhelmssonsbil map to your website;